Femeia care și-a decapitat bebelușul vrea să fie tratată acasă psihiatric

Femeia care și-a decapitat bebelușul vrea să fie tratată acasă psihiatric

monica-iudeanuMonica Iudeanu cauta toate solutiile pentru a fi externata din spitalul de psihiatrie unde este internata, dupa ce in urma cu doi ani si-a ucis propriul copil!

Femeia care a socat pe toata lumea, in urma cu doi ani, dupa ce si-a ucis bebelusul de doar sase luni si i-a transat cadavrul, se afla sub tratament psihiatric, iar doctorii se pregatesc sa-i faca o evaluare care sa stabileasca care sunt sansele ca femeia sa fie pusa in libertate.

Inclusiv sotul femeii a formulat o sesizare prin care le-a cerut judecatorilor ca sotia sa sa fie externata si sa primeasca tratament ambulatoriu, pentru a putea veni acasa. Acum, medicii de la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Stei, din judetul Bihor analizeaza cazul.

Sotul Monicai Iudeanu a ramas alaturi de ea si se ingrijeste de ceilalti cinci copii pe care ii au impreuna.
Potrivit unor surse, Monica Iudeanu a inceput sa constientizeze crima pe care a facut-o. „Sunt momente cand o apuca plansul cand isi aduce aminte ce a facut. Spune ca vrea sa se duca acasa, sa-si vada copiii”, a povestit un apropiat al familiei, citat de CanCan.

Monica Iudeanu urmeaza sa fie evaluate de o comisie medicala peste sase luni, care sa stabileasca daca aceasta poate primi tratament de specialitate si la domiciliu.

Alte articole:   Trafic îngreunat pe DN73, la intrarea în Cristian

Desi poate unii s-ar fi asteptat ca sotul femeii sa nu-si mai doreasca s-o mai priveasca vreodata in ochi pe cea care i-a ucis copilul, lucrurile stau de fapt altfel! Barbatul vine foarte des la ea si ii promite de fiecare data ca va face tot posibilul s-o scape din spitalul de psihiatrie.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Doamne fereste!!!Cum s-o lase acasa???Intr-o casa cu 5 copii???Poate mai face cateva victime…Doamne fereste!!!Sa stea acolo,inchisa sa nu poata sa mai ia vreodata contact cu alte persoane!!!Acolo sa ramana,la ospiciu!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.