blog-logo

Ce face acum Diaconescu, bărbatul achitat în dubla crimă de la Farmacia Thea

Ce face acum Diaconescu, bărbatul achitat în dubla crimă de la Farmacia Thea

alexandru diaconescuAlexandru Emil Diaconescu (33 de ani), bucuresteanul acuzat ca ar fi ucis doua farmaciste in 2004, a luat o decizie radicala dupa ce a fost despagubit cu 50.000 de euro pentru cele doua crime pe care instanta a decis, ulterior, ca nu le-a comis.

Una dintre cele mai sangeroase executii criminale din istoria Romaniei a “murit” ingropata in sertarele procurorilor. Este vorba despre dublul asasinat de la Brasov, din 2004, cand doua farmaciste au fost ingenuncheate si impuscate in cap de catre un individ ramas neidentificat si pana in acest moment!

Nu s-a gasit arma crimei

Asa s-a intamplat cu o urma de pantof care a fost gasita pe tejgheaua farmaciei unde s-a intamplat tragedia. Dupa ce a fost studiata de criminalisti, concluzia a fost ca urma era cu un centimetru mai mare decat cea a lui Diaconescu! Nici macar arma crimei nu s-a putut stabili care a fost, mai exact cu ce pistol s-a tras. “Nu s-a reusit sa se faca dovada certa a faptului ca inculpatul Diaconescu Emil Alexandru este autorul infractiunilor pentru care a fost trimis in judecata. Ansamblul materialului probator administrat in cauza nu conduce la o concluzie certa privind vinovatia inculpatului”, se arata in rechizitoriu.

Alte articole:   Tânărul plecat dintr-un spital brașovean a fost găsit

Astfel, Alexandru Diaconescu a fost achitat la data de 28 noiembrie 2008, judecatorii motivand ca nu exista proba materiala potrivit careia barbatul le-ar fi putut ucide pe Manuela Cistian si Draga Susan.

Diaconescu nu se mai afla in acest moment in Romania, pentru ca valoarea despagubirilor obtinute nu i-ar fi permis sa duca o viata linistita, dar nici sa-si gaseasca de lucru din cauza oprobiului public.

“Chiar daca s-a dovedit ca este nevinovat, odata acuzat, perceptia lumii s-a schimbat despre el si se simtea discriminat. Din acest motiv i-a fost greu sa-si gaseasca de munca. Dupa ce a obtinut despagubiri de 50.000 de euro, desi ceruse 500.000 de euro, banii i-a folosit pentru cumpararea unei garsoniere pentru mama lui. Pentru ca au vandut casa, si tot ce aveau in ea ca sa sustina procesele”, a declarat aparatorul barbatului, avocatul Ovidiu Vaduva, citat de CanCan.

Alte articole:   CFR caută proiectanți pentru reabilitarea stației din Predeal

Planurile lui Diaconescu erau insa altele: se gandea ca in momentul in care va obtine jumatatea de milion de euro viata lui se va schimba. S-a schimbat, insa nu cum si-a dorit!

“A plecat din Romania, in urma cu un an, in Spania, unde s-a angajat ca bucatar. Daca obtinea suma ceruta de noi in instanta si-ar fi dorit sa ramana aici si sa deschida un restaurant”, a mai spus avocatul barbatului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.