blog-logo

Depozit materiale de construcții Ambient Brașov – Soluția completă pentru proiectul tău de construcții sau renovare

Depozit materiale de construcții Ambient Brașov – Soluția completă pentru proiectul tău de construcții sau renovare

Ambient BrasovOdata cu relansarea, depozitul de materiale de constructii Ambient Brasov, isi intampina clientii cu o gama variata de noutati si oferte. Situat pe Sos. Cristianului nr. 1-3, aici gasesti tot ce ai nevoie pentru proiectele tale de renovare sau constructie. Servicii si asistenta, dar si o gama larga de produse pentru care exista un stoc bogat:

Materiale de constructii, izolatii (invelitori, polistireni si vata), tencuieli, gipscarton, gleturi, adezivi, vopsele si scule de vopsit, unelte si echipamente pentru mesteri.

Produsele se afla la preturi competitive, garantate, ca tu sa poti achizitiona tot ce ai nevoie si sa un renunti la niciun detaliu al proiectului. In plus, Ambient Brasov ofera transport gratuit pentru materialele de constructie cumparate pe distante de pana la 25 de km.

In functie de natura proiectului tau, de constructie sau renovare, in showroom-ul Ambient sunt amenajate doua sectiuni care sa te ajute in luarea deciziilor :

Alte articole:   Consiliul Local Brașov a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei grădinițe cu program prelungit în Noua

Pentru proiectele de constructie, Casa demonstrativa –  unde poti examina anatomia unei case si poti studia, pe etape, cum trebuie construita corect. Alaturi de sprijinul consultantilor nostrii tehnici vei putea alege pentru proiectul tau solutia cea mai buna in termeni de instalatii, termoizolatii si acoperis.

Iar pentru proiectele de renovare, Galeria cu idei – unde poti observa si consulta o gama variata de proiecte gandite si finalizate de catre designerii Ambient.

Gasesti toate aceste informatii pe http://brasov.ambient.ro/

In plus, Ambient isi sustine clientii printr-un program orientat catre client – Ambient Total, special dezvoltat pentru toti cei care doresc sa isi construiasca sau sa isi renoveze casa. Programul vine in intampinarea clientilor cu o serie de beneficii din care amintim: discount de 5% pe valoarea proiectului, consiliere gratuita din partea unui agent dedicat proiectelor tale si un designer talentat. In plus, toamna aceasta Ambient Total vine cu doua promotii active. Daca te inscrii in programul Ambient Total si achizitionezi invelitori pentru acoperis sau orice alt produs din categoriile participante poti castiga bonuri cadou in valoare de 200, 500 sau 1000 lei.

Alte articole:   S-au majorat tarifele la transportul pe cablu în Poiana Brașov

Pentru mai multe detalii accesatiacoperis.ambient.ro. Mai mult, daca te pregatesti pentru iarna, Ambient vine in ajutorul tau cu o oferta speciala pentru instalatiile termice: un bon cadou in valoare de 200 lei pe care sa-l folosesti in raionul Termice si Instrastructura al oricarui magazin Ambient. Informatii despre campanie gasiti in pagina www.ambient.ro/CalduraCaseiTale2014Bonusde200delei.aspx.

Cu o filosofie orientata catre client, Ambient Brasov isi sustine clientii pe tot parcursul proiectelor sale. Astfel, Ambient Brasov iti poate recomanda un mester dintr-o baza de date cu peste 10,000 de mesteri profesionisti la nivel national si peste 500 din judetul Brasov. Zidari, dulgheri, instalatori, mesteri parchetari sau montatori de gresie si faianta incat poti fi sigur ca vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie, orice proiect ai avea.

Alte articole:   Aeroportul Brașov, sfințit de ÎPS Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului

La depozitul de materiale de constructii Ambient Brasov stii ca esti pe maini bune. Indiferent de natura proiectului tau, Ambient Brasov este cea mai buna alegere pe care o poti face daca vrei sa fii sigur ca proiectul tau va iesi asa cum iti doresti. Aici te vei bucura inca din prima faza a proiectului tau de sprijin si asistenta profesionista.

Daca esti mester si iti doresti sa te inscrii in programul “Mesterul Ambinet” intra pe  http://www.brasov.ambient.ro, completeaza formularul si vei putea profita si tu de beneficiile programului: discount-uri speciale de pana la 80% la scule si echipamente, consultant tehnic dedicat, campanii speciale si pregatire tehnica.  ​

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Depozit Materiale De Constructie 13 iunie 2022, 5:49 AM

    […] newsbv.ro […]

    Reply
  2. Depozite Materiale De Constructie 16 iunie 2022, 2:33 AM

    […] newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.