Corpul de Control al Guvernului și DNA, în „vizită“ la Primăria Brașov

Corpul de Control al Guvernului și DNA, în „vizită“ la Primăria Brașov
Primăria Braşov

Primăria Braşov

La nici două zile de la descinderea în forță la Consiliul Județean Brașov a procurorilor DNA, reprezentanții Corpului de Control al Guvernului și DNA au bătut astăzi la poarta Primăriei Brașov.

La această oră nu este vorba de spectacolul mediatic cu percheziții și mascați. Controlul vizează tot partea de achiziții publice, fiind solicitate copii după contractele prin care s-au executat lucrările la grădina zoologică, la bazinul de înot, sala sporturilor, patinoarul olimpic și extinderea domeniuliu schiabil din Poiana Brașov.

Întâmplător sau nu, aceste investiții au fost reclamate ca fiind în neregulă de nenumărate ori de către reprezentanții PSD – deputatul Constantin Niță și fostul viceprimar, actual consilier local, Răzvan Popa, aceștia solicitând instituțiilor abilitate să verifice moduil cum s-a cheltuit banul public.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Programul Rabla pentru electrocasnice continuă și în 2020
Loading...
  1. Primarul Scripcaru este cel mai gospodar si apreciat primar pe care l-a avut vreodata Brasovul.Probabil ca cineva vrea sa stopeze avantul pe care orasul il are de cativa ani.Propun ca macar una din marile realizari din mandatele sale sa ii poarte numele.

    Reply
  2. Ariana draga, de Michael Weiss, Carl Schnell, Cornel Voicu, N.G.V. Gologan sau altii de genul asta ai auzit vreodata? Poate n-ar fi rau ca atunci cand mai iei decizia de a da verdicte atat de categorice, sa te documentezi mai intai. Spre norocul tau, Brasovul are o istorie de sute de ani, bogat sustinuta prin documentele pastrate. Pentru aceasta istorie este iubit si cautat Brasovul de catre vizitatori, nu pentru cartierele de blocuri, asfalt sau hipermarketuri.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.