blog-logo

Actorii amatori de la Penitenciarul Codlea au fost aplaudaţi cu frenezie pentru piesa de teatru „Colonelul şi păsările”

Actorii amatori de la Penitenciarul Codlea au fost aplaudaţi cu frenezie pentru piesa de teatru „Colonelul şi păsările”

Încă privaţi de libertateteatrua fizică, şapte actori amatori au fost aplaudaţi în această seară la scenă deschisă de cei aproximativ 200 de spectatori care au umplut sala de spectacole a Centrului Cultural Reduta din Braşov.

Jucată în urmă cu cinci ani pe aceeaşi scenă, tot de trupa de teatru a Penitenciarului Codlea, piesa „Colonelul şi păsările”, regizată magistral de acelaşi Gabriel Costea, a cerut o nouă abordare şi a reuşit să îmbine umorul cu profunzimea sufletului uman aflat mereu la limita dintre libertate şi captivitate.

Pregătită încă din primăvară, cu dăruire din partea îndrăgitului actor braşovean, cu bucurie din partea deţinuţilor şi cu încredere din partea serviciului de reintegrare socială din cadrul Penitenciarului Codlea, piesa de teatru a crescut frumos şi acum este oferită  publicului iubitor de teatru.

Următoarea reprezentaţie va avea loc în data de 30 octombrie, tot la ora 18, la Centrul Cultural Reduta, după care cei şapte actori şi regizorul vor participa cu aceeaşi piesă la finala Festivalului MultiArt pentru Deţinuţi de la Teatrul Nottara.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.