blog-logo

Ajutați „Copiii de cristal“ în proiectul „Parcul Stop Discriminării!“

Ajutați „Copiii de cristal“ în proiectul „Parcul Stop Discriminării!“

copiii de cristalUn nou proiect al Asociatiei Copiii de Cristal are nevoie de susținere din partea comunității noastre, dar nu numai. Este vorba de un proiect care constă în crearea unui loc de joacă pentru copiii și tinerii cu dizabilități si care a fost selectat în competiția Brașov Heroes!
Copiii de Cristal s-au înscris în această competiție cu proiectul Parcul Stop Discriminării! Astfel, ne dorim sa amenajăm în Brașov un spațiu de joacă în aer liber unde să poată fi organizate activități de joacă integrate, între copii cu dizabilități și copii tipici. Joaca e o activitate specifică tuturor copiilor, indiferent de nivelul de dezvoltare sau afecțiunile de care suferă. E firesc ca toți copiii și tinerii cu dizabilități să poată beneficia de aceste activități. Spațiul va fi accesibil copiilor și tinerilor, indiferent de potențialul lor fizic și psihic.

Alte articole:   Kerekes, atacantul ACS Kids Tâmpa, a învățat fotbalul în Italia

Scopul acestui proiect este creșterea toleranței față de persoanele cu nevoie speciale în Municipiul Brașov.Beneficiari nu vor fi, bineinteles, doar copiii si tinerii cu autism, ci toti cei care doresc sa se joace si sa se distreze fara prejudecati, lasand discriminarea la o parte.

Brașov Heroes este un eveniment pentru amatori și profesioniști, familii și prieteni, dornici să intre în competiție pentru ei și pentru cauze comunitare, organizat cu sprijinul comunității brașovene și în beneficiul acesteia. Totul este organizat sub forma unei curse cu obstacole unde comunitatea se întâlnește, aleargă și, prin implicarea fiecărui participant, strânge fonduri pentru cauze înscrise. Totul este programat sa aiba loc duminica, 19 octombrie in zona parcului Noua.Până atunci, puteti alege să donați online pentru această cauză.

Alte articole:   Florin Cîțu dă asigurări că taxele nu vor crește în anul următor

Mai multe detalii găsiți accesând acest link: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=20

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.