blog-logo

PDL a racolat la nivel de municipiu aleșii PP-DD

PDL a racolat la nivel de municipiu aleșii PP-DD

Adina Durbaca trusa sanatate clasa pregatitoare_foto andrei paul_primaria brasov (2)Primarul George Scripcaru a venit la sediul PDL cu viceprimarul Adina Durbacă, care a anunțat că, de astăzi, s-a înscris în PDL. Scripcaru a precizat că atât Durbacă cât și consilierul local Daniela Matescu , alături de alți colegi de partid, s-au înscris în PDL, printre care Dan Chivu, care a candidat pe colegiul 6 din partea PPDD.

„Este o etapă importanță din punct de vedere politic al dumneai și al celorlalți colegi și acest lucru merită apreciat. Eu colaborez foarte bine cu dumneai din postura de viceprimar și cu doamna Mateescu, care au o pregătire profesională foarte importantă, juridică, respectiv economică. Este un plus și mă bucur că a decis sa faca acest pas. Urmează să se producă o integrare la nivelul organizației municipale, ele urmând să dețina funcții la nivelul organizației municipale”, a precizat Scripcaru.

Alte articole:   ANM: Iarna revine de la 1 martie. Vânt puternic, în weekend

„Am considerat că este benefic și în interesul comunității. Credem că doar la această forță politică putem pune în practică obiectivele pe care le-am avut în vedere când am fost aleși și doar alături e o forță politică puternică putem să le punem în practică. De aceea cred că decizia noastră este bună”, a declarat Durbacă.

 CITEȘTE ȘI: PP-DD a rămas și fără consilieri județeni la Brașov

Scripcaru a precizată că mai există în plan județean la nivelul oganizațiilor municipale și comunale există discuții avansate în ceea ce privește cooptarea în PDL a reprezentanților din administrația publică locală din PP-DD.

Distribuie dacă îți place!
  1. Oricum PP-DD -ul asta e o frectie. Un partid care, dupa opinia mea, ar trebui sa dispara.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate