blog-logo

Filmări pentru filmul „Vlad The Impaler: Blood Empire“ (Vlad Țepeș: Imperiul sângelui), la Cetatea Râșnov

Filmări pentru filmul „Vlad The Impaler: Blood Empire“ (Vlad Țepeș: Imperiul sângelui), la Cetatea Râșnov

cetatea rasnov Primarul Râșnovului, Adrian Veștea, ne-a declarat, astăzi, că Cetatea va fi închisă pentru public în data de 28 octombrie, pentru că vor avea loc filmări ale Companiei Castel Film Studios la filmul artistic de lung metraj „Vlad The Impaler”, în regia lui Keoni Waxman (A Good Man, Force of Execution).

Filmările la peliculă sunt programate pentru perioada 27 octombrie – 20 decembrie, iar la Râșnov se va turna în exteriorul Cetății, de la intrarea în curte până la intrarea în Cetate, interiorul cetății (între cele două arcade), precum și aleea care duce spre cetate. Realizatorii peliculei vor masca elementele de modernism (bănci, panouri etc.).

Alte articole:   Ministerul Sănătății explică în detaliu cum apar anticorpii anti-COVID-19 și cât timp rămân în organism

În rolurile principale: Scott Adkins ca „Regele Țigan“ (The Bourne Ultimatum, ero Dark Thirty) și Dominic Purcell ca „Hamza Pașa“ (Prison Break, echilibru, Blade: Trinity), exprimate suplimentar pentru a fi anunțat.

Lungmetrajul va fi alcătuit din patru miniserii. Potrivit prezentăii pe site-ul oficial al companiei, „Vlad III Dracula, cunoscut sub numele de Tepes, a fost un erou pentru poporul său, și un monstru pentru restul lumeii, dorindu-se prezentarea poveștii celui care a inspirat mitul lui Dracula, vampir legendar.

„Vlad The Impaler: Blood Empire” urmărește ridicarea și decăderea principelui român, care se luptă pentru a uni poporul său, dar este trădat.
Minte militară strălucită și un om nemilos, Vlad este creditat ca fiind unul dintre primii generali care au utilizat războiul de gherilă pentru a învinge armatele invadatoare masive ale Imperiului Otoman, devenind un salvator pentru poporul său.
„Dar puterea absolută corupe, iar Vlad Dracula se transforma încet în Vlad Țepeș, devenind sursa de inspiratie pentru unul dintre mai crude personaje din istorie”, se arată în descrierea proiecutlui acestei pelicule.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate