blog-logo

Baschet: Olimpia CSU a debutat cu dreptul în noul sezon

Baschet: Olimpia CSU a debutat cu dreptul în noul sezon

baschet olimpia csu universitatea oradeaIn acest weekend a debutat noul sezon al Ligii Nationale de Baschet Feminin, un sezon ce se anunta a fi unul extrem de spectaculos atat prin componenta echipelor, cat si prin prisma rezultatelor inregistrate in primul tur al Cupei Romaniei.

Sambata, in Sala D.P. Colibasi, Olimpia CSU a primit vizita Universitatii CSM Oradea. Gazdele nu luau in calcul decat varianta victoriei, lucru ce s-a concretizat la finalul partidei.  Trupa condusă de Dan Calancea s-a impus cu  scorul de 85-47 (24-11, 18-16, 20-6, 23-14) in fata formatiei oradene, fara a se pune vreun moment problema castigatoarei. Meciul a fost dominat autoritar de trupa de sub Tâmpa care s-a impus fără probleme.

“A fost o victorie meritată. Sunt mulțumit că am început cu dreptul și că am putut să le ofer jucătoarelor foarte tinere din echipă minute pe teren. Este clar că mai avem de lucru și este normal pentru că am început târziu pregătirea. Cred că mai avem nevoie de o lună de zile ca să ajungem la potențial maxim. Urmează un meci foarte dificil împotriva formației din Alba Iulia, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon”, a declarat la final tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea.

Au marcat pentru Olimpia CSU: B. Jones 24 pts, C. Bartee 17 pts si 15 recuperari (double-double), A. Ferariu 13 pts, S. Ashford 10 pts, G. Irimia 8 pts, S. Ursu 8 pts si Z. Mitov 5 pts.

Alte articole:   Regionala CFR Brașov a lansat licitația pentru modernizarea Gării Bartolomeu

In etapa a II-a, Olimpia CSU Brasov va avea o deplasare extrem de dificila, urmand sa intalneasca sambata, 4 octombrie, CS Universitatea Alba Iulia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.