blog-logo

ELIANA mall şi Happy Moms înfrumuseţează Maternitatea din Braşov (P)

ELIANA mall şi Happy Moms înfrumuseţează Maternitatea din Braşov (P)

Maternitate, spital, mediciELIANA mall sprijină comunitatea braşoveană şi în acest sens a început o campania de înfrumuseţare a Maternităţii din Braşov!

Astfel, a fost decorat noul ambulatoriu şi în curând urmează să fie pictate şi alte saloane din incinta unităţii medicale.

Mai mult, ELIANA mall a donat şi un televizor pentru recepţia spitalului. Acest lucru s-a făcut cu sprijinul reprezentanţilor centrului comercial ELIANA mall.

Acum există suflet şi culoare în noul Ambulatoriu al Maternităţii. Printr-un gest simplu, dat din suflet se bucură atâtea femei care calcă pragul Maternităţii din Braşov.

În această campanie s-au implicat şi specialiştii Asociaţiei Happy Moms, care strâng fonduri pentru copiii abandonaţi în maternitate, bani cu carese vor cumpăra scutece şi lapte praf pentru micuţi. Tot reprezentanţii Happy Moms vor realiza şi cămăşi de noapte pentru doamnele, care aleg să nască în unitatea medicală braşoveană.

Alte articole:   Elemente de conţinut SEO ce pot afecta viteza de încărcare a unui site! Cum le optimizezi?

Mulţumim doamnei doctor Badea Valeria, şeful secţiei de Obstetrică – ginecologie, pentru deschiderea şi zâmbetul cu care ne-a întâmpinat de fiecare dată.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov