blog-logo

Tu știi cât de harnic este parlamentarul pe care l-ai votat? Citește AICI!

Tu știi cât de harnic este parlamentarul pe care l-ai votat? Citește AICI!

ParlamentLa nivelul Parlamentului s-a realizat o statistică din care reiese „hărnicia“ onor aleșilor din Camera Deputaților și Senat.

Nu știm din ce rațiuni, misogin pozitive, doamnele și domnișoarele deputat și senator au fost scoase din acest top, ele având parte de un clasament separat. Probabil, ni (li) se pregătește ceva și la următoarele alegeri, când femeile vor avea locuri separate pentru Parlament…

ion dinitaAstfel, de departe, cel mai activ dintre s-a dovedit a fi Ion Diniță (Partidul Conservator), care este pe locul 16 la nivelul Camerei Deputaților. El este semnatar la 31 de inițiative legislative, a avut 81 de luări de cuvânt, a făcut 75 de declarații politice, a formulat 133 de întrebări și interpelări.

mihai dontuUrmătorul în acest top este liberalul Mihai Donțu, clasat pe locul 44. Acesta se poate lăuda cu 19 de inițiative legislative, a avut 73 de luări de cuvânt, a făcut 46 de declarații politice, a formulat 7 de întrebări și interpelări și este semnatarul a două moțiuni de cenzură.

gheorghe ialomitianuLocul al treilea în topul deputaților brașoveni este Gheorghe Ialomițianu (PDL), poziția 60 la nivel național.  Acesta are 40 de inițiative legislative, a avut 52 de luări de cuvânt, a făcut 14 de declarații politice, a formulat 14 de întrebări și interpelări și este semnatarul a nouă moțiuni de cenzură.

Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov

emil nitaEmil Niță (PSD), locul 78, are la activ 53 de inițiative legislative, a avut 36 de luări de cuvânt, a făcut 6 de declarații politice.

 

 

foto: brasovnews.blogspot.com

foto: brasovnews.blogspot.com

Următorul brașovean este autodeclaratul somitate doctor Ioan Adam (PSD), locul 157. S-a remarcat cu  23 de inițiative legislative, a avut 27 de luări de cuvânt, a făcut 8 de declarații politice, a formulat 8 de întrebări și interpelări.

Gabriel Andronache

Gabriel Andronache

Gabriel Andronache (ales pe listele PDL, transferat la PNL) figurează pe poziția 196. El are 19 de inițiative legislative, a avut 25 de luări de cuvânt, a făcut două de declarații politice, a formulat o întrebare / interpelare și este semnatarul a șase moțiuni de cenzură.

daniel zamfirDaniel Cătălin Zamfir (PNL, pentru cei care nu au auzit de el le precizăm că e deputat de Făgăraș) este pe locul 212.  Are la activ 21 de inițiative legislative, a avut opt luări de cuvânt, a făcut șapte de declarații politice, a formulat zece întrebări și interpelări și este semnatarul a două moțiuni de cenzură.

ioan ochiIoan Ochi (PSD) este pe poziția 224.  A formulat 33 de inițiative legislative și a avut patru de luări de cuvânt.

petre roman

Petre Roman (PNL) este pe locul 331 și are patru inițiative legislative și zece luări de cuvânt.

Alte articole:   Persoanele care s-au vaccinat cu prima doză în afara României pot face rapelul în țară

 

 

 

Locul 343 îi revinde deputatului PSD constantin nitaConstantin Niță, care este ministru al Economiei la această oră, este pe poziția 343. A avut două inițiative legislative și cinci luări de cuvânt. Având în vedere că este ministru, ar fi fost aiurea să formuleze interpelări la adresa Guvernului din care face parte….

maria greceaÎn ceea ce o privește pe Maria Grecea (ex-PPDD, PNL), ea este pe locul 34 în topul doamnelor deputat, cu 32 de inițiative legislative, a avut 11 de luări de cuvânt, a făcut nouă de declarații politice, a formulat șapte întrebări și interpelări și este semnatarul a trei moțiuni de cenzură.

Topul la Senat

nicolae vlad popa

La Senat, pe prima poziție în topul brașovenilor, dar pe locul 10 la nivel național, este Nicolae Vlad Popa (PDL), cu 26 de inițiative legislative, a avut 204 de luări de cuvânt, a făcut șase declarații politice, a formulat nouă întrebări și interpelări. Nu a semnat pentru nicio moțiune de cenzură.

ioan ghiseUrmătorul în acest top este Ioan Ghișe (ex-PNL, independent). Domnia sa se pare că este mult mai vocal la posturile centrale de televiziune, decât în Parlament. Dar și așa, ocupă locul 40, la nivel național. Are 18 de inițiative legislative, a avut 92 de luări de cuvânt, a făcut o declarație politică, nu a formulat întrebări și interpelări și nici nu este semnatarul vreunei moțiuni de cenzură.

Alte articole:   Se schimbă etichetele pentru clasa energetică a electrocasnicelor

sebastian grapaEste urmat îndeaproape de Sebastian Grapă (PNL), locul 43. Acesta 19 de inițiative legislative, a avut 68 de luări de cuvânt, a făcut șapte declarații politice, a formulat 16 întrebări și interpelări și nu este semnatarul vreunei moțiuni de cenzură.

Marius Coste PP-DD TEXMarius Coste (ex-PPSDD, PSD) este pe locul 60. Dispărut din viața publică și fără a fi văzut ieșind în față la filiala Brașov a PSD, Coste are 20 de inițiative legislative, a avut 51 de luări de cuvânt, nu a făcut nicio declarație politică, a formulat 11 întrebări și interpelări și nu a semnat vreo moțiune de cenzură.

viorel chiriacEl este urmat de către Viorel Chiriac (PSD), locul 61. Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov are 45 de inițiative legislative, a avut 14 de luări de cuvânt, a făcut patru declarații politice, a formulat 15 întrebări și interpelări și nu a semnat vreo moțiune de cenzură.

marius neculoiuPe ultimul loc este medicul Marius Neculoiu (PNL). Domnia sa se poate lăuda doar cu 16 de inițiative legislative, a avut trei de luări de cuvânt, două declarații politice, a formulat trei întrebări și interpelări și nu a semnat vreo moțiune de cenzură.

Distribuie dacă îți place!
 1. Cred că topul este puțin incorect făcut. Ideea nu este să ai multe inițiative, ci multe reușite. Sunt curios dacă de topul celor care au adus plus valoare reală. Poți să ai 100 de inițiative proaste, (și nici acelea sa nu treacă sau să treacă și sa faci mai mare dezastru i urma ta) sau poți să ai doar una și bună (de exemplu triplarea alocației pentru copii sau altele)

  Reply
 2. Topul laudatorilor sau precupetilor la taraba Sparlamentului!

  Buni de gura si cam atat…Se fac si ei ca muncesc si isi incaseaza leafa! Nu-i intereseaza decat propriul interes, iar initiative au doar pentru propriul buzunar. Gloata, sa-i aleaga si aplaude pentru discursurile bombastice si fara continut, costumele lor si cam atat…pentru populatie doi mici si o bere la urmatoarele alegeri.

  Reply
 3. Noi ne facem ca muncim, ei se fac, ca ne platesc…. aici e invers : ei chiar dorm si chiar sunt platiti…regeste…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate