blog-logo

Bursa locurilor de muncă la Casa Armatei

Bursa locurilor de muncă la Casa Armatei

bursa locuri muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi in data de 26 septembrie, la sediul Casei Armatei din Brasov, Str. Muresenilor, nr.29, cu incepere de la ora 09:00.

In vederea participarii la acest eveniment, au fost contactati peste 625 de agenţi economici dintre care, pana astazi, 22.09.2014, 43 au confirmat participarea la bursă oferind un număr de 750 locuri de muncă vacante, 77 locuri pentru persoane cu studii superioare si 673 locuri pentru persoane cu studii medii.

Meseriile cu un număr mai mare de locuri vacante pentru studii superioare sunt:  inginer (diverse specializari), functionar administrativ domeniul telecomunicatii, programator, administrator retea, consilier juridic, controlor calitate, responsabil achizitii logistica, referent specialitate marketing, coordonator vanzari, sef laborator, specialist ofertare licitatii publice, etc. si pentru studii medii: consilier financiar, specialist SSM, functionar relatii clienti, casier, designer grafica, agent servicii client, secretara, sef unitate, agent servicii client (limba engleza si limba maghiara), agent securitate, operator CNC, paznic, casier, vanzator, sofer TIR, sofer autoturisme, vopsitor lemn, lacuitor lemn, tehnician in industria lemnului, instalator, sudor, strungar, lacatus mecanic, electronist, stivuitorist, bucatar, barman, ospatar, spalator vase, camerista, muncitor necalificat,  etc.

Alte articole:   De 75 de ani - Curtea Internaționala de Justitie

Bursa locurilor de munca, organizata in data de 26 septembrie 2014, cu incepere de la ora 09:00 se adreseaza in principal absolventilor care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar pot participa la acest eveniment si alte persoane aflate in cautarea unui loc de munca, sau care lucreaza, dar  doresc schimbarea locului de munca actual.

La Bursa locurilor de munca pentru absolventi, AJOFM Brasov  va  amenaja  un stand unde persoanele interesate pot primi informatii despre măsurile active prevazute de Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, precum: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, informaţii juridice cu referire la prevederile legislative specifice.

Alte articole:   Locuri de muncă Brașov: arhitect și designer interior

Va fi amenajat si un stand EURES in cadrul caruia Consilierul Eures va oferi informatii persoanelor care doresc sa lucreze in strainatate, precum si informatii despre modalitatea de a completa CV-ul online, pe portalul EURES.

Au fost invitati si vor participa cu stand la acest eveniment: Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Brasov, Camera de Comert si Industrie Brasov, Centrul Militar Zonal Brasov si Penitenciarul Codlea.

Lista firmelor care doresc sa participe la bursă va ramane deschisa până în data de 24 septembrie 2014, ora 1200.  Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0268/416.879 sau 0268/411.960, int.103.

Distribuie dacă îți place!
  1. dupa acesta bursa,trebuie sa scrieti si cati au fost angajati!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate