blog-logo

Olimpicele au câștigat meciul cu CSBT Alexandria

Olimpicele au câștigat meciul cu CSBT Alexandria

baschet olimpia brasovIn mansa tur  din prima faza a Cupei Romaniei, Olimpia CSU Brasov s-a impus pe teren propriu in fata celor de la CSBT Alexandria cu scorul de 71-69 (10-23, 25-14, 25-16, 11-16).

A fost un meci extrem de disputat in care oaspetele au inceput mult mai bine si au reusit sa isi adjudece primul sfert de o maniera clara. Dupa acest dus rece “olimpicele” si-au revenit si treptat, treptat au redus din diferenta reusind chiar la un moment dat sa conduca la 10 puncte diferenta!

Pe final, meciul a devenit unul extrem de strans, insa spre satisfactia celor prezenti in tribuna Olimpia CSU a reusit sa se impuna.

Au marcat pentru Olimpia CSU: Jones 28p, Mitov 17p, Bartee 11p, Irimia 10p, Ursu 5p.

“Asa cum am spus si inainte de meci, partida a fost una echilibrata, cu dese rasurnari de scor. Cred ca, cu putin mai multa atentie am fi reusit sa ne impunem la o diferenta putin mai mare decat cea inregistrata pe tabela la finalul partidei. Pastram un moral bun pentru returul de la Alexandria si speram sa ne intorcem calificati in faza urmatoare a competitiei”, a declarat Dan Calancea la finalul partidei.

Alte articole:   Două zile libere în plus, de Crăciun și Revelion

Mansa retur se va desfasura  miercuri 24 septembrie 2014, la Alexandria. “Olimpicele” debuteaza in sezonul 2014-2015 a Ligii Nationale de Baschet Feminin, sambata, 27 septembrie 2014,  pe teren propriu in compania celor de la Universitatea CSM Oradea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.