blog-logo

Concert Roads în Times Pub

Concert Roads în Times Pub

trupa roadsTe invităm in Times Pub, sambata, 20 septembrie, de la ora 22.00, pentru a petrece alaturi de Trupa Roads!

Trupa Roads a luat nastere in 2013, ca urmare a anilor petrecuti in studio, compunand si producand muzica atat pentru proiecte proprii (Eurovision 2012, 2013), cat si pentru alti artisti romani.
Incorporand multiple stiluri muzicale, soundul lor are influente din trupe bine cunoscute precum “The Script”. Avand multi ani de experienta intre ei, Virgil Dulceanu (clape), Marian Mac Aciobăniței (chitara), Cristi Matesan (Tobe) si Sebastian Muntean (Voce) au pornit de la inceputul anului in cautarea Fetei de Ciocolata, primul lor single, „Fata de Ciocolata” urmand sa faca parte din coloana sonora a filmului unui cunoscut regizor roman.
„Inca de la inceput, fiecare dintre noi a parcurs un traseu, uneori facil, alteori presarat cu obstacole, insa, intotdeauna acompaniat de arta care unește suflete (Muzica). Cu certitudine, fiecare dintre voi a fost ghidat de un anumit impuls in propriul drum. Toate drumurile noastre de pana aici s-au unit intr-un singur punct de unde se vede un singur sens. L-am privit toti cu atentie… Initial, nu știam unde poate duce dar cineva ne-a spus ca daca il vom parcurge vom simti ceea ce ne-am dorit toata viata: sa facem o lume fericita. Nu putem face asta fără voi. Sunteți pregătiți să facem o lume fericita?“, spun reprezentantii trupei.

Alte articole:   MAE: O româncă a fost ucisă de un rechin în Marea Roșie din Egipt

Soundtrack by Bidex & Pondera Dj. Rezervari la 0736 73 73 73. Intre ora 22.00 si ora 23.00 intrarea este gratuita. Intre ora 23.00 si 24.00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24.00 intrarea va fi 20 lei..
Accesul in locatie se face incepand cu ora 22.00, iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov