blog-logo

ACL se laudă că, la Brașov, a câștigat după aplicarea Legii migrației politice pe care o critică

ACL se laudă că, la Brașov, a  câștigat după aplicarea Legii migrației politice pe care o critică

Alianta-Crestin-Liberala- ACLSecretarul general al PNL Brașov, Claudiu Cornea, a prezentat, astăzi, situația la zi referitoare la migrarea aleșilor locali și județeni după ce a fost aprobată de Guvern ordonanța privind migrarea politică pe o perioadă de 45 de zile.

Din 22 de primari aleși pe listele PNL, toți 22 și-au reconfirmat apartenența politica la liberali, pe listele cărora au fost aleși. Există un plus de doi primari „care nu s-au dus la ciolan”, precum și cinci consilieri locali și cinci județeni. Numele acestora vor fi date publicității după ce trece termenul de 45 de zile, a precizat Cornea. Horatiu BragaÎn ceea ce privește situația la PDL, secretarul general al filialei Brașov, Horațiu Braga, a precizat că, dintre primari, sunt confirmați 16 din 18, viceprimari 17 din 17, 11 consilieri județeni din 11, consilieri muncipali 9 din 9, consilieri locali 189 din 205, unde nu s-a finalizat centralizarea datelor. Crizbav este sigur trecut la PSD, iar Sâmbăta nu a confirmat oficial că a părăsit PDL.

Alte articole:   Cinema Tour Kids ajunge în 20 de localități din județul Brașov

claudiu corneaclaudiu cornea webÎn ceea ce privește numărul semnăturilor pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la funcția de președinte, Cornea spune că Brașovul este pe primul loc la adunatul semnăturilor, respectiv peste 90.000, care au fost trimise la București, astăzi fiind termenul limită. Din municipiul Brașov s-au adunat peste 50 la sută dintre semnături. CITEȘTE ȘI: Efectele legii migrației politice, la Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov