blog-logo

Îndiguirea Besălcinului pentru Aeroport a fost deblocată

Îndiguirea Besălcinului pentru Aeroport a fost deblocată
Kovacs Attila (UDMR), vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov

Kovacs Attila (UDMR), consilier judeţean Braşov

Președintele UDMR Brașov, Kovacs Attila, a declarat, astăzi, că speră ca forțele politice să gestioneze cu înțelepciune subiectul Aeroportului, pentru a se finaliza cât mai rapid.

„De când eram vicepreședinte al Consiliului Județean (în 2011) am făcut demersuri pentru obținerea a 4,2 milioane de euro pentru îndiguirea Besălcinului, pentru a ajuta realizarea acestiu aeroport. Și această licitație s-a prelungit, a fost contestată, acum s-a adjudecat. Important este ca lucrarea să continue. Am fost și la Ministerul Mediului, să trateze cu responsabilitate acest subiect. La această oră s-au aloca 1 milion de lei prin angajament credit furnizor ca firma să se apuce de treabă”, a precizat Kovacs.

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

În altă ordine de idei, Kovacs a mai anunțat că UDMR a adunat cele 200.000 de semnături necesare pentru susținerea candidaturii candidatului Uniunii, Kelemen Hunor.

Brașovul a avut ca sarcină adunarea a 7.000 de semnături, la această oră fiind adunate 8.000 de semnături. Kovacs speră să obțină un scor electoral cât mai aproape de cel demografic – respectiv 7% la Brașov, respectiv undeva la 5-6%, la nivel național, „pentru a avea un cuvânt mai apăsat în turul al doilea de scrutin”.

Kovacs a mai precizat că, în turul al doilea, va avea importanță și dacă viitorii parteneri ai UDMR vor sprijini adoptarea Legii autonomiei, care încă nu a fost dată publicității.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.