blog-logo

Eliana Mall promovează şi premiază educația brașoveană!

Eliana Mall promovează şi premiază educația brașoveană!

ELIANA mall sustine educatia brasoveanaPentru că educaţia este cea mai puternică armă pe care o putem folosi să schimbăm lumea, ELIANA mall susţine şi sprijină educaţia braşoveană demarând invitaţia de participare la Marele Concurs Judeţean „Şcoala mea pe primul loc”, în perioada Octombrie 2014 – Iunie 2015.

ELIANA mall împreună cu Inspectoratul Şcolar Braşov şi televiziunea Mix2TV, prin intermediul emisiunii pentru copii „Tortul de Ciocolată”, prezentată de Zâna Adriana, începând cu luna Octombrie 2014, lansează Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” în cadrul învăţământului preşcolar, primar şi gimnazial din judeţul Braşov. 

Show-ul de televiziune pentru copii „Tortul de Ciocolată”, prezentat de Zâna Adriana, se filmează în ELIANA mall, întotdeauna în ziua de Vineri, începând cu ora 17:00, de două ori pe lună, începând din 3 Octombrie 2014 până în Iunie 2015. În luna Iunie 2015 va fi organizată Gala de Decernare a Premiilor Concursului Judeţean „Şcoala mea pe primul loc”.

Alte articole:   Înmatricularea și radierea mașinilor se va putea face printr-un singur drum la RAR

Datele evenimentelor pentru anul 2014 sunt: Vineri, 3 Octombrie, 24 Octombrie, 7 Noiembrie, 21 Noiembrie, 5 Decembrie şi 12 Decembrie.

Invităm profesorii, învăţătorii şi educatori să se înscrie împreună cu elevii participanţi în cursa celui mai bun proiect şcolar, demarat în anul 2014, în judeţul Braşov.

Toţi participanţii la Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” sunt promovaţi, prezentaţi şi apreciaţi în cadrul emisiunii „Tortul de Ciocolată”, cât şi în ELIANA mall, centrul comercial deschis publicului pentru a admira valoriile noastre braşovene.

Cele mai bune proiecte şcolare înscrise în Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” intră în competiţia pentru Marele Premiu – Trofeul Steaua ELIANA mall împreună cu suma de 3.000 lei. Premiul al Doilea reprezintă suma de 1.500 lei împreună cu Placheta Concursului, iar Premiul al Treilea reprezintă suma de 1.000 lei împreună cu Placheta Concursului. Cele 3 Mari Premii sunt oferite de ELIANA mall, ca recompensă pentru performanţa şi excelenţa în educaţie atât a cadrelor didactice, cât şi a elevilor implicaţi. Toţi participanţii din cadrul campaniei primesc Diploma de Participare la Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc”.

Alte articole:   VIDEO De unde se descarcă și cum poate fi folosită aplicația Check DCC, pentru verificarea și validarea certificatului verde COVID

Regulamentul Concursului împreună cu Formularul de Înscriere sunt afişate online pe site-ul www.eliana-mall.ro şi Facebook ELIANA mall.

Detalii şi informaţii privind Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” ne puteţi contacta direct la Administraţia ELIANA mall sau Telefonic la 0751 018 922 sau prin E-mail sofia@eliana-mall.ro. Persoană de contact: Sofia Teleanu – Marketing Manager ELIANA mall.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate