blog-logo

Concert caritabil Alexandru Andrieș la Brașov

Concert caritabil Alexandru Andrieș la Brașov

andries hospiceFundația HOSPICE Casa Speranței  își propune să readucă în atenția publicului brașovean un artist mult iubit de către acesta.

La 30 de ani după lansarea primului album al artistului, Alexandru Andrieș reinventează „Interioare“ și va susține un turneu alături de Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera.

Concertul de la Brașov, este dedicat pacienților cu boli incurabile, adulți și copii, îngrijiți la HOSPICE Casa Speranțeisi va avea loc în 1 octombrie,  la Sala Patria, începând cu ora 19.30

Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile, aflați sub ocrotirea fundației.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este prima organizație de caritate din România având misiunea îngrijirii bolnavilor incurabili în faze avansate și terminale, în special bolnavi de cancer. Serviciile hospice sau „îngrijiri paliative specializate” contribuie la îmbunătățirea calității vieții bolnavilor incurabili prin tratamentul durerii și a celorlalte simptome asociate, suport psiho-emoțional, social și spiritual. Serviciile HOSPICE sunt gratuite și se adresează populației din Brașov, București și zonele limitrofe.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul de Interne a prezentat Cartea electronică de identitate. Cum arată noul buletin

Leave a Reply

Your email address will not be published.