blog-logo

Săcele: Pregătiri pentru începerea școlii

Săcele: Pregătiri pentru începerea școlii

geczi gellertÎn perioada vacanţei de vară, Primăria Săcele a început mai multe lucrări la şcolile şi grădiniţele din oraş.

Astfel au fost zugrăvite, în interior, toate grădiniţele din oraş. La Grădinţa nr. 4 A se reface jumătate din acoperiş, iar cealaltă jumătate se va reface anul următor. Grădiniţele nr. 2, 3, 4 şi 5 au fost dotate cu elemente de joacă.
La Şcoala nr. 4 s-a asfaltat terenul de sport, iar la Liceul George Moroianu s-au executat lucrări de reabilitare a terasamentului şi drenaj. Tot la Liceul George Moroianu reprezentanţii municipalităţii doresc să rezolve problema accesului. Intrarea în acest liceu se face pe strada Nicolae Pană, o stradă foarte îngustă şi unde în timpul anului şcolar se creează ambuteiaje din cauza parinţilor care îşi aduc copii la şcoală cu maşinile personale.
„Primăria Municipiului Săcele, pentru evitarea acestor ambuteiaje, doreşte amenajarea străzii Bucegi, pe tronsonul str. Unirii – str. Timocului şi realizarea unui sens unic pe acest tronson“, a declarat viceprimarul municipiului Sacele, Géczi Gellért (foto).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Amenzi uriașe pentru cei care folosesc voucherele sociale în mod necorespunzător   

Leave a Reply

Your email address will not be published.