Sânge de la ACL, donat pentru ajutoare la bătrânele de la căminul din Șchei

Sânge de la ACL, donat pentru ajutoare la bătrânele de la căminul din Șchei

tineretul pnlTinerii Alianței Creștin-Liberale au venit în sprijinul vârstnicelor aflate la Căminul de Bătrâne de la Biserica Sfânta Treime din Șcheii Brașovului.

Ei au organizat o acțiunea de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Brașov, au fondurile obținute au fost folosite de tinerii din PNL și PDL pentru a veni în ajutorul doamnelor în vârstă aflate în centrul de plasament. Toate bătrânele locatare ale căminului au primit, la sfârșitul săptămânii, pachete constând în alimente de bază și articole de igienă necesare traiului de zi cu zi.

„Luni dimineață am răspuns împreună cu tinerii democrați-liberali solicitării Ministerului Sănătății de a dona sânge, deoarece sistemul este în mare impas, donatorii fiind puțini la nivelul întregii țări. Am dorit ca noi tinerii politicieni să dăm un exemplu și ne-am prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Brașov. Am dorit ca acțiunea noastră să aibă o continuitate și am decis să facem o bucurie doamnelor în vârstă aflate la Căminul de Bătrâne, oferindu-le alimente și articole de igienă corporală din bonurile primite de la Centrul de Transfuzii. Dorim ca această acțiune s-o desfășurăm periodic și le mulțumim colegilor din TDL pentru colaborarea fructuoasă“, a declarat Vlad Mocan, președintele TNL Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Festivalul Musica Barcensis, în cetăți și biserici fortificate din Țara Bârsei
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.