blog-logo

Standul Fundaţiei Rafael a înflorit din nou la Oktoberfest

Standul Fundaţiei Rafael a înflorit din nou la Oktoberfest

oktobOktoberfest a venit din nou mai devreme la Braşov, ca un omagiu adus unui oraş nerăbdător să guste spiritul bavarez în dulcele stil ardelenesc. Bucuria oamenilor de a se întâlni sub auspiciile unei frumoase tradiţii a creat un nou furnicar vesel la poalele Tâmpei.

În această atmosferă de plăcută relaxare a locuitorilor urbei, standul Fundaţiei Rafael îşi aşteaptă cumpărătorii expunând obiecte realizate de persoanele cu dizabilităţi cu pasiune şi cu mult drag. Produsele handmade oferite trecătorilor la preţuri binevoitoare încântă ochiul şi inima cumpărătorilor aşternându-se apoi cu firească îndrăzneală în casele acestora.

Lumânări delicate, încântătoare bijuterii, obiecte cusute de pricepute mâini, felicitări şi alte produse ale creativităţii umane în plină efervescenţă pot deveni, de asemenea, uimitoare cadouri pe care oricine dintre noi le poate oferi celor dragi.

Să vizităm, aşadar,  festivalul cu cele mai multe bunătăţi şi să nu uităm că standul Fundaţiei Rafael aşteaptă să ne ofere din frumuseţea cu care a fost dăruit!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Pentru a prelua controlul asupra pandemiei, trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri
  1. buna initiativa si jos palaria pentru ca a fost de acord d-ul MAcedonski, am sa va vizitez si cumpar ceva pentru prietenii mei „rafaeleni” dragi de la Codlea, cu stima,O!

    Reply
  2. Fundatia Rafael are multi prieteni de calitate si suntem recunoscatori pentru asta. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.