blog-logo

Lovitură ca în filme la o bancă din Răcădău!

Lovitură ca în filme la o bancă din Răcădău!

banca transilvania10.35 „Alarma s-a declanșat imediat, iar reprezentanții companiei de pază cu care BT are contract au ajuns prompt la fața locului. În prezent sunt în derulare procedurile specifice de investigare de către organele abilitate, pentru stabilirea persoanelor responsabile, iar BT acordă întregul suport în acest sens. Suma este asigurată, așa încât nu sunt riscuri de pierdere nici pentru clienți, nici pentru bancă”, se arată în comunicatul băncii.

De asemenea banca precizează că agenția corespunde cerințelor Legii 333/ 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, fiind dotată cu sisteme de supraveghere, are pază umană pe perioada zilei și contract cu o firmă de pază, iar personalul este instruit.

Alte articole:   Cum arată strada Doamna Stanca din Făgăraș, după modernizare? (VIDEO)

9.45 Primele informaţii furnizate de poliţişti arată că jaful a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul 03.00, la o filială a Băncii Transilvania din cartierul Răcădău din municipiul Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, a declarat că, potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale băncii, în unitatea bancară au intrat două persoane care au forţat uşa de acces.

Conform sursei citate, cei doi au desprins apoi cutia de valori şi au fugit, lăsând la locul faptei mai multe obiecte, printre care şi ranga cu care au acţionat. După ce au furat caseta de valori care cântăreşte aproximativ 50 de kilograme, cei doi atacatori au fugit din bancă, intervenţia acestora durând aproximativ 40 de secunde.

Alte articole:   Ministrul Mediului: 3 miliarde de lei pentru 150.000 de proiecte pentru panouri fotovoltaice

9.10 În seif se aflau aproximativ 200.000 de lei

8.15 Lovitură ca în filme, azi-noapte, la o bancă din Răcădău! Hoții au dat o spargere mai ceva ca în filme. Este vorba despre sediul Bănciii Transilvania, de pe strada Tâmpei nr. 8A.

Hoții au plecat nu cu cutiile cu bani de la bancomat, ci au furat efectiv seiful băncii!!! Mai mulți polițiști de la serviciul criminalistic sunt la sediul băncii la această oră și prelevează probe pentru încercarea identificării hoților. Interesant este că alarma nu s-a declanșat.

De asemenea, rămâne de văzut dacă au funcționat și camerele de supraveghere, iar rezoluția filmărilor permite identificarea spărgătorilor. Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.