VIDEO Spărgători de locuințe, prinși „în direct“ de polițiști

VIDEO Spărgători de locuințe, prinși „în direct“ de polițiști

hot locuinte

În perioada 20 iulie – 3 august 2014, Poliţia Municipiului Brașov a fost sesizată că au avut loc mai multe furturi din locuințe în municipiul Brașov, prin escaladarea ferestrelor lăsate deschise la apartamente de bloc situate la parter, etajul 1 și etajul 2.

„În urma activităților investigative și verificărilor efectuate, în noaptea de 3/4.08.2014, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale au organizat și desfășurat o acţiune, iar la ora 5.25, pe raza municipiului Săcele, a fost depistat în traficul rutier un autoturism tip taxi, condus de un săcelean de 30 ani, în care se aflau alți doi săceleni de 25 și 29 ani. Polițiștii au identificat în autoturism o bicicletă și obiecte de îmbrăcăminte, bunuri care au fost sustrase în noaptea respectivă, din trei locuințe din municipiul Brașov“, a precizat cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, s-a stabilit că indivizii sunt suspecți de comiterea a alte 10 furturi din locuințe situate în  municipiul Brașov, cu un prejudiciu total de 15.000 lei.

Cei doi tineri de 25 și 29 ani pătrundeau în locuințe, profitând de faptul că ferestrele erau lăsate deschise, de unde sustrăgeau televizoare, laptopuri, telefoane mobile, bani, obiecte de îmbrăcăminte, biciclete etc., pe care le transportau apoi cu ajutorul taximetristului la domiciliile lor. Ulterior, bunurile erau valorificate în Săcele și Brașov.

Alte articole:   Brașovul găzduiește Festivalul Internațional de Bridge 2019

Polițiștii au recuperat până în prezent bunuri în valoare de 3.000 de lei. Suspecții au fost reținuți și prezentați Judecătoriei  Braşov, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pentru furt calificat și complicitate la furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap