blog-logo

PSD forțează înființarea unei comisii pentru verificarea „Afacerii Zoo“

PSD forțează înființarea unei comisii pentru verificarea „Afacerii Zoo“

razvan popa„Am finalizat proiectul de hotarare si expunerea de motive pentru înființarea unei comisii speciale pentru Gradina Zoologica, care sa analizeze cum s-a gestionat procesul de retrocedare a terenului. Este normal să stim ce s-a intamplat, pentru ca sunt 5 milioane de euro care s-au platit de la bugetul local si e firesc sa stie nu doar consilierii localii, ci si brasovenii, care sunt cauzele care au dus  la pierdea procesului“, a delcarat astăzi cosnilierul local PSD Răzvan Popa.

El spune că face apel la viceprimarul Adina Durbacă să fie consecventa si sa sustina acest proiect inițiat de PSD, cu atat mai mult cu cat în urmă cu o luna a declarat public ca va sustine acest demers. Popa dorește înființarea unei comisii formate din cinci consilieri locali, care va activa pe o perioada determinata si care va prezenta concluziile si eventualele propuneri Consiliului Local, daca e cazul. „Iar daca cineva a greșit, trebuie sa raspunda“, mai speră Popa.

Alte articole:   Ministrul de Interne: În noaptea de Înviere pot circula doar cei care participă la slujbele religioase

În prezent, se strange numărul de semnaturi necesar pentru ca acest proiect să fie introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local. Pe lângă cei de șase consilieri locali de la PSD, Popa speră ca și PPDD-ul să semneze (2 consilieri), „poate PC, poate UDMR“.

Un exemplar al acestui proiect de hotărâre va fi la Biroul de relații cu consilierii și poate fi consultat de orice consilier local care poate să-l semneze dacă dorește să afle ce s-a întâmplt cu acedst proces și dacă au fost plătite corect cele cinci milioane de euro.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate