blog-logo

Vom avea trei Miss Oktoberfest în acest an!

Vom avea trei Miss Oktoberfest în acest an!
foto: Alexandru Petrescu

foto: Alexandru Petrescu

Anul acesta va fi un altfel de concurs de Miss. Cu noi condiţii de participare, mult mai lejere şi cu … altfel de premii. Plimbăreţe şi nu numai!
Nu există restricţii de înscriere şi nici limită de vârstă. Trebuie doar să fii în spiritul spumos al lui Oktoberfest! Cea care îl va întrece pe Unchiul Hans la proba de halbere viteză, cea care va interpreta cel mai tare iodler, dar şi cea care va avea cea mai activă gaşcă de susţinători ne va lua premiile. Premii de premii!
Miss Oktoberfest va câştiga o excursie pentru două persoane în inima Bavariei, la Munchen! O experienţă turistică inedită oferită de TUI, pentru a le arăta bavarezelor ce fete faine au braşovenii. Şi pentru că o asemenea plimbare şi preumblare, musai să fie filmată, Ciucaş o premiază şi cu o cameră video. Miss se va întoarce cu filmuleţe tematice, numai bune de postat pe pagina oficială de facebook Oktoberfest.
După atâta răsfăţ şi premii, anul acesta Miss Okto- berfest va face acte de caritate! Va cutreiera Casele de Copii şi Azilele de Bătrâni din Braşov cu daruri din partea sponsorilor Oktoberfest. Ca să fie sărbătoare pentru toţi! In data de 12 septembrie Miss Oktoberfest va pleca – cu daruri aduse de brasoveni binevoitori in cortul Oktoberfest la zona de colectare – catre centrul Bradet cu trasura si alai mare, fiind insotita si de unchiul Hans.

Alte articole:   Ministrul Cîmpeanu: Ștacheta „trebuie coborâtă inteligent” la examenele naționale din acest an

Miss Heidi
Anul acesta Miss Heidi va fi ajutată de Selgros să îşi facă o casă în munţii Bavariei, alături de iubitul ei, Peter. I se va pune la dispoziţie o ladă de zestre, în care, zi de zi, i se va mai adăuga la trusou ceva util şi trebuitor. Cort, sac de dormit, veselă, aragaz de voiaj şi altele necesare traiului în Alpi. Pentru că la Oktoberfest toate poveştile au happy-end!

Miss Popularitate
Cea mai populară dintre candidatele la titlul de Miss, nu va pleca cu halba goală de la Oktoberfest! DOMO îi va face cadou un frigider nou nouţ, plin cu bere Ciucaş, proaspătă şi rece!
E clar şi limpede ca berea blondă?! Atunci, daţi fuguţa la înscrieri pe www.facebook.com/OktoberfestBrasov!

Alte articole:   Vom circula în UE doar cu certificat digital de vaccinare. De când va fi disponibil

Nou! Regele Oktoberfest!
Am făcut dreptate bărbaţilor! Ei, săracii, duc greul halbelor de bere ridicate, ciocnite şi băute. De anul acesta, va exista şi un Rege Oktoberfest. Dar să nu credeţi că trebuie doar să îl dovediţi pe Unchiul Hans la băutul halbelor de bere. Asta nu e chiar greu. Musai să faceţi şi declaraţii de dragoste spumoase, tematice şi inspirate! Cel care va fi vitezist la halbere şi creativ la cuvinte dulci va fi încoronat rege. Regele Oktoberfest! Şi va primi, Maiestatea Sa, un dar regesc. Ditamai dozatorul de bere va fi montat de Ciucaş, la rege acasă. Şi vor sosi butoaie pline cu bere, să-i ajungă încoronatului nostru, o lună întreagă!
Aţi priceput, prinţi candidaţi la titlul de Rege Oktoberfest? No, repede la înscrieri pe www.facebook.com/OktoberfestBrasov!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate