blog-logo

Azilul de bătrâni din Făgăraş îşi redeschide porţile, dar cu preţuri „de privat”

Azilul de bătrâni din Făgăraş îşi redeschide porţile, dar cu preţuri „de privat”

azil batrani fagarasDe astăzi, un nou Cămin de Bătrâni îşi va deschide porţile în judeţul Braşov, la Făgăraş, acesta fiind administrat de o organizaţiei nonguvernamentală, din Brăila, care a încheiat un parteneriat cu Primăria Făgăraş. Azilul va primit atât vârstnici din municipiu, cât şi din alte localităţi, însă pentru aceştia din urmă, tariful de îngrijire va fi ceva mai mare. Astfel, bătrânii din Făgăraş vor plăti 1.500 de lei pe lună pentru un loc, cei cu handicap vor plăti 1.900 lei/lună, iar persoanele care nu sunt din Făgăraş vor scoate din buzunar 2.000 lei/lună.

Azilul are 25 de camere, care totalizează 73 de locuri. 15 dintre paturile azilului au deja ,,clienţi”, respectiv cazurile sociale grave ale Făgăraşului, care nu plătesc nici un leu, aceasta fiind una dintre condiţiile impuse de Primăria Făgăraş care este proprietara spaţiului şi l-a scos la licitaţie pentru a redeveni funcţional. Cererile de internare în azil se pot depune la sediul acestuia de pe strada Verde din Făgăraş.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Maraton de vaccinare la Spitalul Militar „Regina Maria” Brașov, de Ziua Armatei Române
  1. Preturile sunt intr-adevar marisoare. Acum depinde si ce intelegere au cu primaria si daca primesc si fonduri de la stat. Daca primesc si fonduri, atunci preturile sunt peste masura.

    Macar sper sa fie un azil care sa respecte batranii, nu ca altele despre care tot citesti in presa.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.