blog-logo

Silviu Pașca revine în Times Pub

Silviu Pașca revine în Times Pub

silviu pasca4Silviu Pasca, alaturi de colegii din The Guy Project, vin din nou, cu surprize muzicale, pe scena Times Pub, sambata, 16 august, de la ora 22.00.
Pentru ca s-au simtit „ca acasa” data trecuta, cand si voua tinem minte ca v-a placut mult si v-ati distrat, sambata va asteptam din nou la un mega concert in cadrul unui mega party marca TIMES!
Nu mai sta pe ganduri si rezerva-ti de acum o masa la numarul de mai jos pentru ca sambata Silviu Pasca – The Guy Project vor dezlantui un cutremur in Times, unul care te va chema mai aproape de centrul lui pentru ca va fi pornit de muzica si emotie multa!!!

Soundtrack by Cahul & Pondera. Rezervari la 0736 73 73 73. Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei.

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Atenție la documentele de călătorie ale copiilor! Peste 500 de minori, opriți la frontieră 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov