Fostul viceprimar Popa vrea ca ANRMAP-ul să vină într-un control „de ajutor”, la Primăria Brașov

Fostul viceprimar Popa vrea ca ANRMAP-ul să vină într-un control „de ajutor”, la Primăria Brașov
razvan popaChiar dacă legea achiziţiilor a fost schimbată anul trecut, procedurile de licitaţie au rămas la fel de greoaie, astfel că, autorităţile publice au mari bătăi de cap în ceea ce priveşte derularea unor proiecte. Consilierul local Răzvan Popa a precizat că va solicita Autorităţii Naţionale  pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) verificarea procedurilor de achiziţie derulate de municipalitatea braşoveană, începând cu întocmirea caietelor de sarcini şi finalizând cu procesul de evaluare şi selecţie a ofertelor câştigătoare, tocmai cu scopul de a veni în ajutorul autorităţilor pentru eliminarea unor blocaje.
„Acest demers are rolul de a îmbunătăţi legislaţia în domeniu şi cred că printr-o verificare în teren, specialiştii ANRMAP vor identifica mult mai bine punctele slabe ale reglementărilor în vigoare”, a explicat Popa.
De cealaltă parte, primarul George Scripcaru a precizat însă că ANRMAP efectuează deja verificări, o dată la şase luni, a documentaţiilor aferente fiecărei licitaţii, chiar la faţa locului, însă, deocamdată, nu s-au simplificat deloc procedurile.

 

Alte articole:   INSP a stabilit cine are prioritate la testare pentru COVID-19 și a actualizat definițiile de caz
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Inca o data Razvan Popa vorbeste in necunostinta de cauza!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate