blog-logo

Poliţia Locală scoate 24 de posturi la concurs, în luna septembrie

Poliţia Locală scoate 24 de posturi la concurs, în luna septembrie

politia localaPentru a-şi întări efectivele, Poliţia Locală Braşov va scoate la concurs, luna viitoare, 24 de posturi, dintre care 21 sunt de agenţi, 2 posturi sunt administrative, iar unul este de conducere, respectiv de director adjunct. Edilii au luat decizia ca o serie dintre posturile vacante să fie redistribuite către compartimentele unde este necesară o suplimentare de personal cât mai repede, pentru a putea face faţă solicitărilor.

Concursul pentru ocuparea celor 24 de posturi va avea loc luna viitoare, iar cei interesaţi îşi pot depune dosarele de înscriere la sediul Poliţiei Locale din strada Nicolae Bălcescu din data 19 august şi până în 8 septembrie. 8 dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul Serviciului de Ordine şi Linişte Publică, 4 la Poliţia Turistică, câte 3 posturi la Serviciile de Circulaţie Rutieră şi Ridicări Auto, 2 locuri sunt disponibile la Brigada de Intervenţie, iar câte un loc la Serviciul Control şi Disciplina în Construcţii, la Cabinetul Informatic şi de Evidenţă a Proceselor Verbale şi alt post la Biroul de Comunicare Publică.

„Avem nevoie clară de personal pe aceste structuri, fiindcă, în prezent, Poliţia Locală Braşov funcţionează cam cu jumătate din angajaţii pe care îi avea acum, cinci, şase ani. Sper ca după ce facem aceste angajări, să asigurăm necesarul de personal pentru a funcţiona în condiţii optime. O parte dintre posturi le-am transformat în posturi cu grad debutant, astfel ca să aibă acces şi persoanele care au vechime mai puţină, ţinând cont că la concursurile anterioare am avut o serie de candidaţi aflaţi în această situaţie. În ultima şedinţă de Consiliu Local s-au alocat şi sumele necesare pentru plata celor 24 de angajaţi”, a precizat viceprimarul Adrian Atomei.

Pe 16 septembrie, de la ora 10.00, pe Arena Liceului Sportiv va avea loc proba sportivă, care este eliminatorie, iar cei care vor trece de această probă, pe 18 septembrie, vor susţine proba orală.

Alte articole:   Muzică corală din Ucraina și pentru Ucraina, la Biserica romano-catolică Sf. Petru și Pavel

În prezent, Poliţia Locală Braşov are 181 de angajaţi, din 239 cât ar fi normal să aibă, 44 dintre posturile vacante fiind de agenţi. Salariul nu este foarte mare şi e în medie cuprins între 700 şi 900 de lei, net, pentru agenţi, iar condiţiile de lucru sunt destul de vitrege: ture pe timp de noapte, dar şi disponibilitate în afara orelor de program, iar angajaţii noi, nu vor primi, deocamdată, sporul de dispozitiv.

 

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.