Gala Romanian Music Awards, pe 12 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov

Gala Romanian Music Awards, pe 12 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov

romanian music awardsGala Romanian Music Awards va avea loc pe 12 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, informează organizatorii, Music Channel, pe site-ul oficial.

Evenimentul, ajuns la a XII-a ediție, va aduce pe covorul roșu personalitățile muzicii românești pentru un spectacol ce va include premiere, scurte concerte și decernări de premii.

În 2013, la ediția precedentă, gala a fost prilejul mai multor surprize, premiere și momente deosebite. Trupa Activ și-a relansat activitatea, Giulia a cântat primul ei single în engleză, Delia a lansat noua colaborare cu producătorii Gojira & Planet H, Fly Project a prezentat „Toca Toca”, iar Alex Velea a interpretat noua sa colaborare cu Sișu.

„Publicul este cel care a dictat succesul acestui eveniment. De aceea, probabil, circuitul este generat de cei mai importanți muzicieni ai momentului, care aleg să fie alături de noi. Până la urmă, oamenii ne confirmă dacă facem ce trebuie, iar de la brașoveni ne așteptăm cel puțin la același public extraordinar ca și anul trecut”, declară Giovanni Francesco, directorul general al televiziunii Music Channel și organizatorul Romanian Music Awards.

De la momentul covorului roșu, pe care pășesc cele mai apreciate vedete din muzica românească, până la emoțiile dinaintea decernării premiilor pentru un număr de 14 categorii, Romanian Music Awards este prilejul unui spectacol memorabil prin fiecare concert în parte, lansări în exclusivitate și povești din culise. Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel cu sprijinul Primăriei Brașov și al Consiliului Local al Municipiului Brașov.

Alte articole:   Festivalul Musica Barcensis, în cetăți și biserici fortificate din Țara Bârsei
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.