blog-logo

Un brașovean s-a sinucis la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu

Un brașovean s-a sinucis la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu

lumanareAutorităţile din Sibiu au deschis o anchetă după ce un pacient internat cu depresie la Spitalul de Psihiatrie din oraş s-a sinucis duminică, secţionându-şi o arteră cu un cuţit pe care îl adusese de acasă.

Potrivit polițiștilor, ancheta continuă, fiind aşteptat raportul medicilor legişti care vor stabili cauza exactă a decesului.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Psihiatrie Sibiu, Carmen Zaharia, a declarat că pacientul a fost internat în urmă cu trei zile şi se afla în perioada de investigaţii.

Duminică, înainte de ora 6.00, în timp ce se afla în pat, în salon, bărbatul şi-a tăiat cu cuţitul pe care-l adusese de acasă artera de la un picior.

Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

„Era internat într-un sector deschis, care nu presupune un regim special de supraveghere. Adică e la fel ca orice alt sector dintr-o instituţie medicală, obiectele personale fiind permise să fie lăsate la pacient. Evenimentul s-a produs la primele ore ale dimineţii şi a fost descoperit imediat de personalul de serviciu”, a declarat Carmen Zaharia.

Potrivit acesteia, medicul de gardă a fost anunţat, s-a prezentat în câteva secunde la patul pacientului şi a început manevrele de resuscitare, însă nu au dat rezultat.

„Imediat după producerea evenimentului s-a constituit o comisie şi o echipă de analiză a cazului. Au fost anunţate instituţiile superioare şi se va face o anchetă”, a afirmat Carmen Zaharia.

Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

Bărbatul avea 54 de ani, era din judeţul Braşov şi suferea de depresie. Ceilalţi pacienţi povestesc că soţia i-a murit în luna mai şi de atunci boala i s-a agravat.

Distribuie dacă îți place!
  1. La Spitalul de psihiatrie din Sibiu se intampla si o multime de lucruri frumoase pentru pacienti:

    http://aspps.ro/proiecte/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate