Sebastian Grapă: Ponta nu e Noe, pentru că Guvernul a intrat la apă

Sebastian Grapă: Ponta nu e Noe, pentru că Guvernul a intrat la apă

sebastian grapaSenatorul PNL Sebastian Grapă a declarat că premierul Victor Ponta nu este Noe, pentru că Guvernul PSD a intrat la apă.

„Nu este prima oară când se fac exercitiții de imagine, cum este cazul demiterii șefului de la Apele Române, care era plecat într-un concediu planificat din luna ianuarie, așa cum se ntâmplă în instituțiile de stat. Vom vedea dacă persoana demisă nu va fi promovată peste o lună la o altă agenție din subordinea Guvenrului. Așa cum s-aî întâmplat când greii României erau plimbați cu barca într-o apă adâncă de 40 de centrimetri”, a afirmat astăzi Grapă.

Acesta susține că tragedia cu care se confrunta Romania in ultimele zile tinde sa scoata la iveala o serie de adevaruri referitoare la dimensiunea sociala si electorala a societatii romanesti a anului 2014.
„Avem un Guvern care se pare ca a intrat la apa, fiind total depasit de situatie! Avem ministri din domeniul apelor si mediului care nu pot concepe masuri eficiente de prevenire a dezastrelor si calamitatilor. Avem un vicepremier care evalueaza situatia doar prin prisma sefilor de post, ignorand aparatul administrativ al propriului minister. Acestora li se adauga o serie de secretari de stat si directori de agentii care tin situatia sub atenta supraveghere de pe malul apelor. Niste ape mai exotice, fireste! Faptul ca directorul Agentiei Apele Romane a fost «aruncat de pe punte» de dragul unei imagini pozitive a premierului, care se doreste a fi un om politic capabil sa adopte masuri radicale, nu schimba cu nimic situatia! Drama celor afectati nu se vindeca doar cu demisii! Totusi, aceasta pare a fi, in aceste zile, imaginea Guvernului condus de cel ce se doreste a fi noul capitan al Romaniei! Arca lui Victor pare a fi in deriva, cu un echipaj ce nu poate carmui Romania!”, a conchis Grapă.                                                                                                                                                                                                     

Alte articole:   Femeie rănită într-un accident de muncă
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.