blog-logo

Muzică bună cu trupa Youvenis în Times Pub

Muzică bună cu trupa Youvenis în Times Pub

Trupa YouvenisSambata, 2 august, Times Pub si Trupa Youvenis te invita la un recital inedit, incepand cu ora 22:00, pentru a petrece o seara placuta armonizata de muzica buna Live, multa voie buna si atmosfera cat mai placuta.

O trupa tanara, care vine din nou pe scena Times Pub, dar pentru care merita sa iesiti din casa sambata seara!

Intr-o perioada marcata de compozitiile realizate pe computer şi lipsa unei educaţii muzicale reale, Trupa Youvenis s-a dorit un proiect-manifest, coordonat de prof. Dan Tohănean şi consacrat muzicii de calitate, interpretata live.

Cu un repertoriu bogat şi o energie fantastica, Youvenis surprinde prin calitatile componentilor sai, extrem de tineri, dar şi foarte talentati. Abordand piese din repertoriul national şi international, dar pregatind şi viitoare compozitii proprii, Youvenis are toate atributele pentru un rol important in viitorul industriei muzicale din Romania.

Alte articole:   Șoferii pot cere în continuare restituirea taxei auto. Perioada în care pot depune cereri a fost prelungită

Trupa „Youvenis Group” s-a infiintat la Clubul Copiilor din Intorsura Buzaului in anul 2007 sub indrumarea profesorului Dan Tohanean. In prezent formatia isi desfasoara activitatea tot la acest club.In acesti ani, grupul participa la diferite festivaluri si concursuri, unde castiga numeroase premii:

  • – Premiul I la festivalul de muzica usoara „Coloana Infinitului” Targu Jiu;
  • – Locul I la festivalul ”Muziritm” Vatra Dornei;
  • – Marele premiu la festivalul de muzica usoara „Cununa Petrolului” Moreni.

Membrii trupei:

  • Tobe – Tohanean Vlad
  • Chitara Solo – Damian Rusu
  • Chitara Acustica – Luca Andrei
  • Chitara Bass – Dragomir Cristi
  • Claviaturi – Roman Fabian
  • Voce – Bogdan Apuscasitei
  • Voce – Bianca Ilie
Alte articole:   Cutremur în această dimineață, în județul Vrancea 

Soundtrack by Dj Cahul & Cahul. Suport artisti – 20 lei. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar. Rezervari la 0736 73 73 73
Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei..
Accesul in club se face incepand cu ora 22:00, iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.