blog-logo

Cum a fost la Open Park Festival 2014

Cum a fost la Open Park Festival 2014

DSC_4395

Pentru a doua oară echipa Colors și partenerii săi au transformat parcul Tractorul într-o zonă deschisă tuturor copiilor, tinerilor, familiilor acestora, oferind un program divers timp de patru zile, de dimineață și până seara, din 24 în 27 iulie. Open Park Festival este o idee Colors care promovează activitățile culturale, sportive și educaționale nonformale în aer liber și redescoperirea parcului de către copii, tineri și familiile acestora.

Cifrele ediției 2014

Ediția a II-a / peste 3500 de vizitatori/ 1046 participanți înregistrați/ 95 de activități diferite realizate/ 4 zile/ 40 de ore de activități nonstop/ peste 20 de ore de body painting/ 6 echipe înscrise la volei/ 10 echipe înscrise la fotbal/ 6 echipe înscrise la family games/ 9 echipe înscrise la teambuilding/ discotecă în fiecare seară/ 36 de parteneri/ 77 de voluntari/ peste 16205 lei buget/ 35 gb de poze și filmulețe :)

Alte articole:   Accident, în această dimineață, în Braşov

Pentru Colors a fost un eveniment solicitant și plin de provocări, care a crescut cantitativ și calitativ de la ediția anterioară și care sperăm să devină un punct de referință pentru vară și pentru Brașov. Cu sau fără capitală culturală.

Mulțumim tuturor partenerilor și voluntarilor care au înțeles că unde-s mai mulți puterea crește și orașul înflorește și devine mai colorat :)

Dacă vrei să vezi cum a fost la ediția de anul acesta, intră pe www.facebook.com/asociatiacolors (poze).

Asociația Colors va continua activitățile în parcul Tractorul cu Jocurile lui Hippo. în fiecare sâmbătă dimineața, între orele 10-14, până în septembrie.

Open Park Festival este un eveniment al Asociației Colors finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov și susținut de Primăria Brașov și Agenția Metropolitană Brașov în parteneriat cu Rețeaua CAN, Zizin, Magazinul Re-Creativ, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Muzeul Casa Mureșenilor, Copiii de Cristal, Caritas, Tineri pentru Tineri, Agapedia, ARPCPS, FAST Săcele, Centrul de voluntariat, Biserica Reformată Casa Speranței, Europe Nature Trust, Eroii Veacurilor Apuse, Visum, Bebe Rostogol, Bucuria Vieții, Learn with Music, Academia de dans, Hot Moves, Swing Dance Society, CSS Brașovia, Red Link, Energym, SWB Bar Maniacs, Croitoru, Ultrasecurity, Mix Events, Newsbv.ro, 24 Fun Brașov și romanticu.org. Invitați speciali: Petronela Rotar și Mihail Vakulovski.

Distribuie dacă îți place!
  1. felicitari echipei colors si Claudiei Popa pentru tot ceea ce fac pentru copiii mici si mari ai Brasovului si nu numai!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.