blog-logo

PDL Brașov a anunțat oficial că a „înghițit” Forța Civică

PDL Brașov a anunțat oficial că a „înghițit” Forța Civică

scripcaru puchianuPreședintele PDL Brașov, George Scripcaru, a anunțat astăzi că, în urma protocolului PDL și FC, acesta are efect și în plan județean. Astfel, la Brașov, până în prezent,  acest lucru s-a derulat ca și etapă la nivel municipal, iar în Biroul Permanent Municipal al PDL, iar la organizațiile de tineret, femei și pensionari procesul este în desfășurare până la nivelul organizațiilor de cartier.

Mâine, va fi ședința la nivelul Biroului Permanent Județean, unde vor fi cooptați cei șapte reprezentanți ai FC, primvicepreședinte – Dumitru Ioan Puchinanu, doi vicepreședinți, trei secretari executiv și unul adjunct.

„La fel se va întâmpla și în teritoriu. Cred că este un lucru foarte important, în FC există membri și persoane de calitate, oameni care au o preocupare la nivelul organziațiilor teritoriale și dincolo de aspectul politic, este important din punctul de vedere al resursei umane. Ideea este de a adăuga, nu de a diminua din partea celeilalte părți. Mă bucur foarte mult că s-a produs această fuziune, chiar dacă de-a lungul timpului au fost alte idei și proiecte și să tragem concluziile care sunt necesare, să înțelegem că împreună contăm mai mult, decât fărâmițați, pe spectrul politic românesc”, a declarat Scripcaru.

Alte articole:   Expoziție documentară la Aula Sergiu T. Chiriacescu

La rândul său, liderul Forței Civice Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, a afirmat că acum vor să abordeze lucrurile altfel. La 24 de ani de la revoluție, pentru prima dată se coagulează partidele de dreapta. „Nu este vorba doar de fuziunea PDL-FC, ci de fuziunea PDL -PNL. Este important pentru că se creează o alternativă la stânga pesedistă. Mă bucur că, în sfârșit, la nivel național, la nivelul liderilor, s-a depășit nivelul orgoliilor, al bisericuțelor și s-a reușit validarea acestei fuziuni și cred că, nu întâmplător, liderii celor două partide sunt ardeleni. Legat de obiective, e clar că avem unele în plan imediat, care țin de desemnarea candidatului la Președinție, câștigarea Președinției și să venim în fața românilor cu un proiect de țară, care să însemne schimbarea vieții românilor, prin măsuri care să aducă bunăstare pentru toți românii și să avem în vizor, în special, partea activă a națiunii, cei peste 3 milioane de oameni care muncesc”.

Alte articole:   5 elemente de bază de luat în considerare înainte de a înființa o afacere de comerț electronic

Scripcaru a mai anunțat că, la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie, va avea loc o întâlnire a tuturor aleșilor locali ai PNL și PDL la Brașov, primari, președinți de consilii județene, viceprimari și consilieri județeni, pentru a armoniza colaborarea acestora în conjunctura fuziunii PNL cu PDL.

Distribuie dacă îți place!
  1. Foarte interesanta prima fraza… nu se intelege nimic. Deci… pana la urma, ce s-a intamplat intre PDL si FC?!

    Reply
  2. Deci Puchianu a fost la PD, APR, iar la PDL, pe care s-a suparat si a plecat la PNL, desi inainte se certase infernal cu Cancescu. Dupa care a plecat la FC, care FC a fost abosrbit de PDL, care PDL a fuzionat cu PNL?

    Am gresit cu ceva? S-a inteles ceva din ce am scris? 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.