blog-logo

Show nebun în Times Pub cu The Band!

Show nebun în Times Pub cu The Band!


the bandSambata, 26 iulie, incepand cu ora 22:00, esti invitat in Times Pub pentru un show nebun alaturi de trupa The Band!

The Band s-a infiintat in 2009 de catre Simona (claparitza trupei). Dupa cateva schimbari inevitabile de componenta, se definitiveaza actuala formula in care se lucreza din ce in ce mai bine, devenind o echipa in adevaratul sens al cuvantului intr-un timp foarte scurt, rezultatele proiectandu-se in seria de concerte sustinute in cluburi si prin prezenta la numeroase evenimente private atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.

Trupa reuneste muzicieni cu experienta in diferite zone muzicale ceea ce imbunatateste sound-ul permanent si creeaza diversitate si posibilitatea abordarii unor genuri muzicale diferite. Concertele lor sunt mereu energice, sustinute de bucuria, placerea si pasiunea cu care se canta, fiecare concert devenind un adevarat show musical de fiecare data.

Alte articole:   Spectacole, în această săptămână, la Teatrul ,,Sică Alexandrescu'' din Brașov

Insa, dincolo de toate, se afla multa munca si perseverenta, iar The Band isi construieste cu rabdare si grija drumul imbinand calitatea muzicii cu show-ul scenic, echipament tehnic performant dar si vestimentatie, prezentandu-se in fata publicului ireprosabil.

Soundtrack by Cahul & Pondera Dj. Rezervari la 0736 73 73 73. Intre ora 22.00 si ora 23.00 intrarea este gratuita. Intre ora 23.00 si 24.00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24.00 intrarea va fi 20 lei.
Accesul in club se face incepand cu ora 22.00, iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.