blog-logo

Ioan Ghișe demisionează din PNL!

Ioan Ghișe demisionează din PNL!

ioan ghiseSenatorul PNL de Brașov, Ioan Ghișe, a anunțat ce demisionează din partid, după ce  Klaus Johannis a fost desemnat candidatul liberalilor la Președinția României.

Ek a precizat că miercuri își va da demisia din PNL. Mai mult decât atât, Ioan Ghișe vrea să candideze la alegerile prezidențiale: „Personal, trec printr-un serios moment de reflecție și cu mare probabilitate vă spun în premieră că mâine voi lua o decizie pe care o voi aduce la cunoștința opiniei publice. Da, voi pleca din PNL. Voi rămâne o perioadă independent pentru că intenționez chiar mai mult decât atât”, a spus Ioan Ghișe.

Ioan Ghișe s-a remoarcat ca fiind un antibăsist convins, militând și la această oră că președintele Traian Băsescu a fost demis prin referendum.

Alte articole:   România a primit trei miliarde de euro pentru menținerea locurilor de muncă

Ioan Ghișe a fost primarul Brașovului între 1996 și 2004. El a fost membru PAC (Partidul Alianței Civice), de unde a ajuns deputat. Apoi, a trecut la PL’93 și, după fuziunea cu PNL, a ajuns primarul Brașovului pe listele liberalilor.

În 2004 a pierdut alegerile la funcția de primar în fața lui George Scripcaru, dar a fost ales deputat, iar următorul mandat senator.

 

Distribuie dacă îți place!
  • Mai rau!!!Nemernicul asta a fost primarul nostru!!un nenorocit care doar s-a plimbat peste tot pe banii publici!!Un lucru nu a facut bine!!doar latra aiurea!!
   A nu se intelege a sunt basist sau pontist….am doar o antipatie imensa fata de jegul asta.

   Reply
 1. Nu trebuie sa-i acordam prea multa credibiltate. Dupa cat de consecvent este ca antibasist se vede ca asta este marea d-lui realizare politica !!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.