blog-logo

Ialomițianu: Am votat reducerea CAS, dar Ponta să declare public că e o măsură pe termen mediu

Ialomițianu: Am votat reducerea CAS, dar Ponta să declare public că e o măsură pe termen mediu

gheorghe ialomitianuDeputatul PDL Gheorghe Ialomițianu spune că partidul său a votat proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 procente, și speră să fie promulgat cât mai repede, pentru că diminuează povara fiscală asupra mediuliu de afaceri și se promovează crearea de locuri de muncă.

„Neaplicarea acestei măsuri însemană să-i sancționăm pe angajatorii de bună credință, care își plătesc în mod corect obligațiile fiscale. Și așa angajatorii sunt sufocați de impozitele și taxele introduse de Guvernul Ponta până acum. Dacă discutăm de proiectul introdus de Guverul Ponta în Parlament, acesta trebuie îmbunătățit, iar parlamentarii PDL și PNL au depus un amendament, care se referea la eliminarea condiționării aplicării acestei măsuri fiscale de încadrarea în deficitul bugetar. Prin această condiționare, face ca măsura fiscală să nu fie predictibilă și există riscul să nu își producă efectele dorite, în sensul că mediul de afaceri să privească cu prudență această măsură și să nu se creeze noi locuri de muncă. Amendamentul a fost respins de parlamentarii PSD, de unde există suspiciunea că este o măsură electorală”, a explicat Ialomițianu.

Alte articole:   Licitație pentru execuția documentației necesare reabilitării corpurilor Școlii Generale de la Liceul Teoretic I.C. Drăgușanu

Acesta pretinde că a votat acest proiect de lege pentru că este un balon de oxigen pentru mediul de afaceri, dar PDL îi cere lui Victor Ponta să nu se ascundă în spatele Parlamentului, să iasă public și să spună că susține această măsură pe termen mediu că și că nu va introduce noi taxe și impozite pentru a diminua efectul micșorării CAS cu 5% și că este „o măsură oferită românilor care își caută un loc de muncă și nu o lovitură de imagine. De asemenea, cerem și președintelui României să promulge această lege, pentru că ar fi păcat să avem de a face de un blocaj între două instituții importante ale statului, iar cei care vor suferi să fie cei care investesc și cei care și caută un loc de muncă”, a mai precizat Ialomițianu.

Distribuie dacă îți place!
 1. Sunt adeptul reducerii de taxe nu dintr-un motiv egoist ci datorita faptului ca tara care a redus taxele si impozitele, ALBANIA a reusit in doar cativa ani sa obtina venitul/locuitir de 3.500 $ !!! ..unde este Romania cu atatia destepti -la coada cozilor.
  ALBANIA a reusit aceasta adoptand masurile:-:
  – IMPOZITUL = 10%
  – TVA = 10%
  – fara imporumuturi de la FNI

  O fi o politica economica buna ???
  CE SPUN ROAMANII despre actualii si fostii coducatori ???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate