blog-logo

Se modernizează Policlinica din municipiul Săcele

Se modernizează Policlinica din municipiul Săcele
foto: Szazs Paul

foto: Szazs Paul

Vești bune pentru locuitorii municipiului Săcele. Autoritățile locale au dispus începerea lucrărilor de modernizare la Policlinica din municipiu.
„Imobilul se reabilitează termic. Se va reface faţada şi terasa. Se montează geamuri termopan, uşi termopan la intrări şi la cabinete. În plus, se va monta şi instalaţia de încălzire pentru holuri. Vom reabilita şi intrarea principală, de la scări şi balustrade, până la rampa de acces pentru persoanele cu dizabilităţi”, a declarat primarul municipiului Săcele, Radu Florea Nistor.
Pe de altă parte, Primăria Săcele a demarat zilele trecute reparaţiile la strada Ecologiştilor. Reamintim că, recent, conducerea Primăriei Săcele a încheiat contractele pentru realizarea lucrărilor de plombare a arterelor de circulaţie din municipiu. Pentru această activitate, de la bugetul local vor fi alocate în acest an fonduri de 343.600 de lei, iar suprafaţa care va fi pietruită şi ulterior asfaltată este de 30.000 mp.
Tot în această perioadă, se realizează și racordurile şi branşamentele la reţeaua de apă potabilă şi canalizare de pe strada 7 Izvoare şi strada Cerbului.

Alte articole:   Leul s-a „vaccinat” pentru criza Covid

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.