blog-logo

Poliţia Locală îşi întăreşte efectivele pentru ridicări auto şi intervenţii rapide

Poliţia Locală îşi întăreşte efectivele pentru ridicări auto şi intervenţii rapide

Politia locala 2Edilii au decis să suplimenteze efectivele Poliţiei Locale pe anumite departamente şi să scoată la concurs, în următoare perioadă, 14 dintre posturile vacante. Astfel, conform organigramei, la Poliţia Locală Braşov sunt 239 de posturi, însă 58 dintre acestea sunt vacante, 44 dintre acestea fiind posturi de agenţi.

Viceprimarul Adrian Atomei a precizat că în Comisia de Siguranţă şi Ordine Publică din cadrul Primăriei Braşov, s-a luat decizia ca o serie dintre posturi să fie redistribuite către compartimentele unde este necesară o suplimentare de personal cât mai repede, pentru a putea face faţă solicitărilor. Acesta a precizat că, în primul rând, se va suplimenta numărul de posturi de la Biroul de Ridicări Auto, de la 7 la 11, dar şi la Biroul de Intervenţie Rapidă, unde vor fi create încă 4 noi posturi, de la 21 câte sunt în prezent. Totodată, şi la Serviciul de Circulaţie rutieră se vor mai crea 6 posturi noi, numărul total de poliţişti de la acest serviciu urmând să fie de 21. „Din cauza aglomeraţiei din trafic nu se respectă prevederile legale cu privire la staţionarea autovehiculelor, dar există şi alte încălcări ale regulilor de circulaţie. Nici Poliţia Naţională nu dispune de suficient personal pentru a gestiona situaţia, astfel că am încercat să echilibrăm această situaţie”, a explicat Atomei.

Alte articole:   VIDEO O altfel de idee pentru construcția unui giratoriu. Ce părere aveți?

Posturi accesibile şi debutanţilor

Şi la Biroul de Siguranţă şi Pază Obiective se vor mai crea încă 10 posturi, pe lângă cele 26 existente, ţinând cont că Poliţia Locală a încheiat un contract de pază pentru obiectivele RAT Braşov şi astfel are nevoie de personal suplimentar şi pe acest compartiment. „Noua organigramă va fi supusă aprobării Consiliului Local în şedinţa de la finele acestei săptămâni, iar, apoi, vom scoate aceste posturi la concurs. 10 dintre aceste posturi le-am transformat în posturi cu grad debutant, astfel ca să aibă acces şi persoanele care au vechime mai puţină, ţinând cont că la concursurile anterioare am avut o serie de candidaţi aflaţi în această situaţie”, a precizat viceprimarul.

Alte articole:   Muzică corală din Ucraina și pentru Ucraina, la Biserica romano-catolică Sf. Petru și Pavel

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Toate parcarile rezidentiale sunt pline cu cei care nu si-au inchiriat locuri de parcare.
  Mai mult, unii parcheaza in zonele nemarcate, blocand sau ingreunanad deseori circulatia masinilor in parcari.
  Nimeni nu face nimic, nu sunt puse in functiune faimoasele dispozitive de depistare, nu se dau amenzile promise, nu sunt ridicate masini, nimic.
  Iar fraierii platesc abonament pt parcare si impozit pe terenul de parcare (sic!), altii, smecherii beneficieaza de nepasarea autoritatilor locale brasovene.

  Reply
  • suplimentari??? pe bani mei? si ai brasovenilor? de asta platim taxe? ca pseudo-politistul local sa se intoarca cu spate cand un smecher venit cu flori si plasute de cadoru parcheza chiar in intrarea pt cetateni, sau pe locurile persoanelor cu dizabilitati? de asta sa angajam altii? ca sa faca ce? sa nu cunoasca regulile de circulatie?
   la interventie rapida? care sunt interventiile specifice/ in forta si rapide/ la ce? ca daca urla 5 insi demisia lui scripcaru se cheama jandarmi…care interventie rapida? in trafic?/ la ridicari??cum se justifica??
   si debutanti la ce? sunt cativa fii de orientati din primarie sau CL care au luat bac-ul si trebuie angajati? ca macar atat…sau nu e nevoie de bac pt a devenii politist local…si daca lui atomei i-a venit dor de iesit in fata sa mearga cu agentii si firma de ridicari la evenimente..ca dupa orele 12.00 nu il mai gasesti in primarie…biroul lui nu o fi avand aer conditionat…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.