blog-logo

Distracție pe cinste cu Zuralia Orchestra la Times Pub!

Distracție pe cinste cu Zuralia Orchestra la Times Pub!
 Zuralia Orchestra

Zuralia Orchestra

Sambata, 5 iulie, de la ora 22.00, Times Pub te invita la un show spectaculos, ce combina folclorul romanesc si muzica autentica gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzica orientala !

The Zuralia Orchestra, o trupa cu un sound balcanic excetional, a sustinut un recital in deschiderea concertului Goran Bregovic & The Wedding and Funeral Band.

The Zuralia Orchestra, înfiinţată în 2011, este un grup de 12 muzicieni experimentaţi, recunoscuţi atât pe plan local cât şi pe plan international, ce combină trompetele cu tuba, toba, vioara, darbuka, acordeonul, vocile celor 3 solişti şi, bineînţeles, clarinetul. Formaţia interpretează, sub îndrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzică – o fuziune intre folclorul românesc şi muzica autentică gipsy, alaturi de influente din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale.
Membrii formaţiei The Zuralia Orchestra au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte formaţii, la numeroase festivaluri de muzică şi evenimente din România şi din străinătate. De asemenea, ei au colaborat în diverse ocazii cu mari artişti de talie internationala ( putem mentiona aici si deschiderea concertelor lui Goran Bregovic de la Cluj si Targu Mures de anul trecut si anterior, concertul cu Boban & Marko Markovic).

Alte articole:   Lucrările de construcţii au crescut de aproape trei ori, în Brașov, în primele luni ale anului

La inceputul anului 2013, The Zuralia Orchestra s-a calificat in Semifinala Eurovision ( etapa nationala) cu piesa „ Sukar Transylvania”, prestatie ce s-a bucurat de un numar impresionant de voturi din partea publicului. Tot anul acesta, The Zuralia Orchestra a fost invitata la Khamoro World Roma Festival ( Praga, Cehia) si la Grenzenlos Festival ( Augsburg, Germania), unde a avut parte de o primire extraordinara, inregistrand un succes de proportii. Recent, The Zuralia Orchestra a trecut din nou granitele tarii de data aceasta in Slovacia ca invitat special al Festivalului Ludia z rodu Romov – Banska Bystrica si in Bulgaria, la On!Fest Sofia.

Repertoriul orchestrei cuprinde, pe lângă melodiile proprii, şi melodii cunoscute ale unor mari compozitori români şi balcanici. Soundtrack by Cahul & Pondera Dj. Rezervari la 0736 73 73 73.

Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei..

Alte articole:   Cutremur în această dimineață, în județul Vrancea 

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov