Medalii pentru micuțele sportive de la gimnastică ritmică

Medalii pentru micuțele sportive de la gimnastică ritmică

gimnaste csu brasovIn perioada 27-29 iunie 2014 s-a desfasurat, la Constanta, Campionatul National de Gimnastica Ritmica. La acest campionat au participat 170 de fetite venite din toata tara.

Delegatia Clubului CSU Brasov a participat la categoria „Mica Gimnasta – proba de individual” cu sportivele: Zaharia Carolina si David Ioana, alaturi de inca 26 de sportive.

David Ioana  a obtinut aceeasi nota cu  sportiva  clubului CSM Ploiesti, dar acesta avand executia mai mare sportiva noastra s-a clasat pe locul 5, calificandu-se in primele șase sportive care vor participa la Cupa Romaniei.

La categoria „Mica Gimnasta” – proba de ansamblu, clubul CSU Brasov a participat cu urmatoarele componente: David Ioana, Zaharia Carolina, Chiriac Ştefania, Cozma Alexia, Căbuz Patricia, Coteanu Andreea şi Panaite Riana. Dupa o grea compentitie cu inca 12 ansambluri din toata tara, fetele noastre s-au calificat pe locul 6. Cupa Romaniei le asteapta si pe ele la aceasta proba.

La categoria IV-a au participat 79 de sportive si 10 echipe. Echipa noastra a obtinut al doilea an consecutiv titlul de vicecampioane nationale ale Romaniei. Echipa a fost formata din sportivele: Anton Rebeca, Lipianu Raluca, Popa Ruxandra, David Mara, Urdea Miruna si Marinaş Mădălina.

Cea mai valoroasa componenta a echipei, Anton Rebeca, a obtinut locul 3 la individual compus, iar Lipianu Raluca s-a calificat pe locul 6. Ambele sportive vor participa la Cupa Romaniei.

Alte articole:   Alternativa ministrului Transporturilor la Valea Prahovei: Valea Prahovei

In finala pe obiecte s-au calificat trei sportive. Anton Rebeca obtinand 3 medalii de argint, devenind vicecampioana nationala la fara obiect, coarda si poanglica. Lipianu Raluca un bine meritat loc 6 la exercitiul cu cerc si Popa Ruxandra un loc 8 la exercitiul cu panglica.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.