blog-logo

Primăria vrea să resistematizeze circulaţia pe zona de ieşire din Braşov spre Stupini

Primăria vrea să resistematizeze circulaţia pe zona de ieşire din Braşov spre Stupini

Sensuri circulatieReprezentanţii Primăriei Braşov vor să găsească soluţii pentru a optimiza traficul rutier la intrarea în Braşov, dinspre Târgu – Mureş, ţinând cont că a rămas printre singurele zone cu „bulină neagră” în ceea ce priveşte riscul producerii de accidente rutiere.

Astfel, primarul George Scripcaru le-a cerut reprezentanţilor compartimentului de specialitate din Primărie şi Poliţiei Rutiere Braşov, în cadrul Comisiei de Circulaţie de la Primărie, să facă o analiză cu privire la circulaţia rutieră pe tronsonul cuprins între Pasajul Fartec şi ieşirea din Braşov în zona Stupini, astfel ca traficul rutier să se desfăşoare fluent şi să se diminueze riscul producerii de accidente. În prezent, nu există benzi speciale de stocare la stânga spre principalele puncte de interes din această zonă, astfel că, nu de puţine ori s-au întâmplat accidente.

Alte articole:   România a donat peste un milion de pastile de iodură de potasiu Republicii Moldova

Primarul George Scripcaru a precizat că trebuie găsite soluţiile optime, astfel ca atât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii bune şi să fie evitate ambuteiajele, dar şi ca pietonii să fie în siguranţă. Specialiştii Primăriei şi poliţiştii rutieri urmează să prezinte soluţiile care se impun în acest sens, în cel mult o săptămână, printre măsurile care s-ar putea lua ar fi şi relocarea unor staţii de autobuz, dar şi amenajarea unor noi treceri de pietoni, pe lângă benzile speciale pentru „la stânga”, care s-au dovedit a fi mai mult decât necesare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.