blog-logo

Trupa Marfar cântă în Times Pub

Trupa Marfar cântă în Times Pub

trupa marfarVineri, 27 iunie, Times Pub va gazdui o seara energica, pentru ca pe scena va urca din nou trupa Marfar! Trupa adopta un stil pop-rock cu multa energie, ideala pentru o atmosfera incendiara !!!

Trupa MARFAR reprezinta un nume sonor in peisajul muzical autohton, fiind una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. MARFAR a luat nastere in anul 2003 cand a debutat cu piesa “Las-o ba, ca merge asa…”. Ulterior, trupa a decis sa abordeze cover-uri, dar nu a neglijat compozitiile proprii.

In perioada 2008 – 2012, trupa a facut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzata de TVR. Devenind una dintre cele mai ascultate trupe de cover-uri, prezenta sa in cluburi sau la evenimente private a reprezentat urmarea fireasca a numarului de fani in continua crestere.

Alte articole:   Cutremur în această dimineață, în județul Vrancea 

Trupa MARFAR se remarca prin spectacole live surprinzatoare, cu interpretari originale si pline de energie. Cu o vasta experienta muzicala, MARFAR are un portofoliu impresionant de piese, potrivit pentru cel mai variat public. De la piese disco si balade pana la rock-ul anilor ’80, repertoriul trupei MARFAR este foarte verstail, putand fi adaptat oricarui tip de eveniment.

Componenta curenta a trupei:

  • Cosmin Farcas – Voce
  • Dragos Pitaru – Bass
  • George Statescu – Clape
  • Mirel Cumpanas – Chitara
  • Tonina Tarnosche – Voce
  • Vali Neamtu – Tobe


Soundtrack by DJ Cahul & Pondera. Rezervari la 0736 73 73 73. Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei..

Alte articole:   Lucrările de construcţii au crescut de aproape trei ori, în Brașov, în primele luni ale anului

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov