blog-logo

Au venit 120.000 de lei pentru Biserica de la Metrom

Au venit 120.000 de lei pentru Biserica de la Metrom
foto: panoramio

foto: panoramio

Zilele trecute au ajuns primii bani pe care conservatorii brașoveni i-au promis în campania electorală, pentru finalizarea construcției Bisericii din fața intrării de la uzina Metrom.

Banii vin de la Ministerul Culturii și Cultelor, în urma lobby-ului făcut de conservatori prin deputatul Ion Diniță, a anunțat astăzi consilierul local Mircea Boriceanu.

„Am obținut aprobarea sumei de 250.000 de lei pentru terminarea Bisericii pentru enoriașii din zonă, având în vedere că sunt câteva sute de brașoveni care vin la acest lăcaș de cult. Prima tranșă de bani, de 120.000 de lei, deja a venit”, a precizat Boriceanu.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859
 1. Bani aruncați pe geam. La nici un kilometru de la acel loc, în parcul dintre case, către Răcădău, există deja o biserică ortodoxă imensă, construită în anii 90. N-avem spital modern, n-avem aeroport, n-avem autostradă și cheltuim milioane de lei pe sedii (puncte de încasare) pentru sereleul lui Daniel, Trafaletul-Minune.

  Reply
 2. Mda..atita stii atita spui…

  Poate daca se construia o sinagoga sau o moscheie numai aveai curajul sa scoti nici un sunet despre constructia lacaselor de cult, nu de alta , dar „baietii”din sectele respective nu sunt prea toleranti si riscai o trepanatie

  Dar de Biserica Ortodoxa( singurul simbol autentic al romanilor in afara poate de drapelul tricolor) ai avut curajul sa te iei.Pentru ca romanii sunt prea toleranti din fire sau poate cei care te platesc ti-au ordonat sa debitezi asta.

  Daca se facea o moscheie si se propavaduia jihadul acolo numai conta nici aeroport nici altceva..era multiculturalitate( cum va place vou astora ahtiati dupa importuri te tipul haloween)…si aia nu au nevoie de aeroport , te plaseaza in spatiu cu trotil iar de spital iar numai era nevoie ,tot din motive de trotil

  Reply
 3. dumdum, esti dumdum de prost

  Reply
  • e clar…:) tu chiar ai fost lovit din plin dobitocule de ce am spus eu mai sus, mai mult de atita poti sa musti?

   Reply
   • Dumdum tu esti doar un fariseu nemernic…
    Popii nu se mai satura de bani.Popia e doar o meserie in Romania. E impanzit orasul de biserici dar sa faca un spital nou nici vorba. Macar daca s-ar renova un spital.La Spitalul Marzescu nu s-a mai facut nimic de pe vremea lui Franz Joseph….
    Tu probabil te tratezi la Viena la AKH si te doare in basca de spitalele din Brasov…
    Oricum stirea e cu iz electoral. Votati PC ca ei dau bani la biserici. Prostul de rand inca mai e inselat de politicieni cu chestii de acum 20 de ani.
    Poate vre-o data o sa ajungi si tu intr-un spital din Brasov…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate