blog-logo

Bosquito face spectacol în Times Pub!

Bosquito face spectacol în Times Pub!

BosquitoTimes Pub te invita, vineri, 20 iunie, incepand cu ora 22:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti – BOSQUITO!

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente, de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de hard rock.

In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 4 albume, „Bosquito” (2000), „Sar scantei”(2001), „Cocktail Molotov” (2003) si „Farame de soare” (2004).

Alte articole:   Șoferii pot cere în continuare restituirea taxei auto. Perioada în care pot depune cereri a fost prelungită

In perioada 2009 – 2011 trupa a concertat in SUA, iar membrii sai au declarat ca, pentru ei, aceasta etapa a fost una recreationala.

Tot in aceasta perioada au lansat si piesa „Intuneric in culori” alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 20 iunie in Times Pub sa asculti melodii precum „Asa ca beau”, „Hopa Hopa”, „Doua maini”, „Cand ingerii pleaca”, „M-ai dat peste cap”, „Tu esti iubita mea”, cunoscutul refren „Da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita si multe alte surprize!!!!

Petrecerea continua pana in zori cu DJ Cahul & Pondera Dj

Alte articole:   Lucrările de construcţii au crescut de aproape trei ori, în Brașov, în primele luni ale anului

Suport artisti 20 lei. Rezervari la 0736 73 73 73.  Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov