blog-logo

FOTO – VIDEO Accident grav pe Calea București

FOTO – VIDEO Accident grav pe Calea București
Foto: Péter Zsolt

Foto: Péter Zsolt

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a trimis trei SMURD-uri primului ajutor și descarcerarea pentru a acorda primul ajutor victimelor unui accident care a avut loc în municipiul Brașov în această seară, în jurul orei 22.00.

Din primele informații, două autoturisme s-au ciocnit la intersecția dintre Calea București și Uranus. Două persoane au rămas captive în resturile mașinilor.

Revenim cu amănunte!

Foto: Péter Zsolt

Foto: Péter Zsolt


Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Testare rapidă și recuperare medicală postCovid-19, la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov
 1. Un audi verde a ajuns in mikado. nu sunt victime in audi. in taxi soferul inert, un tanar scos in scaun cu rotile si o femeie in stare grava, tipa cum n-am mai auzit, izbitura a fost foarte puternica. 3 ambulante, 1 isu si multe echipaje. cel mai grav accident pe care l-am vazut vreodata de la balcon.

  Reply
 2. Sa inteleg ca soferul din taxi a decedat?

  Reply
 3. de ce nu ma mira ca a fost implicat si un taximetrist ….ma bucur ca nu a decedat nimeni …daca era sofer de autobuz cu taximetrist era combinatia perfecta …

  Reply
 4. Toata lumea e bine din ate am inteles,si au venit si criminalisti,si mai ales ca unii de la alt site au scris ca fata era agresiva,adica prinsa in masina si urla saraca ca o durea si aia scriu a a fost agresiva,era si normal dipa un asemenea impact si mai era si prinsa,sa le fie RUSINE,ca mint in asemenea hal !!

  Reply
 5. Vina ii apartine in totalitate conducatorului auto din masina Audi A3 de culoare verde cu numarul de inmatriculare BV 69 KNG. A venit cu viteza dinspre judetea pe calea bucuresti si a vrut sa mearga pe uranus dar nu a mai asteptat sa se faca verde la semafor, a ocolit 3 masini care asteptau culoarea verde si a trecut pe rosu intersectia. Din partea opusa venea regulamentar taxiul. Neamaiavand cum sa evite impactul taxiul a intrat in audi. Vinovatul trebuie sa plateasca. Pana si prietena conducatorului masinii Audi a tipat la el spunandu-i sa nu mai goneasca ca un nebun. Acesta raspunzandu-i ca la fel o sa faca si dupa ce scapa din spital! Astfel de oameni trebuie sa infunde puscaria!!!

  Reply
 6. Vasi, tu de unde cunosti toate detaliile astea…?

  Reply
 7. Din surse foarte sigure!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate