blog-logo

Grapă zice că PSD ar trebui să se bucure că PP-DD are viceprimar la Brașov

Grapă zice că PSD ar trebui să se bucure că PP-DD are viceprimar la Brașov

Sebastian Grapa, senator PNL (2)„Discuțiile dintre PSD și PP-DD sunt foarte avansate și chiar aplicate pentru anumite ministere, iar PSD este disperat să facă majorități acolo unde nu au. Cum este Constanța și localitățile de acolo. PSD-iștii nu au niciun motiv să pornească un jihad la Brașov, ci ar trebui să aprecieze că este pentru prima dată că este o femeie într-o funcție atât de mare la nivel de municipiu. Eu nu cred că PP-DD păcălește PSD, iar cei de acolo nu știau acest lucru”, a declarat astăzi senatorul PNL Sebastian Grapă.  

El a explicat că este vorba despre o decizie a unei majorități care are ca scop crearea unui mecanism care să fie funcțional la nivelul Primăriei. Grapă a mai precizat că nu a existat o decizie a conducerii PNL Brașov în privința înlocuirii viceprimarului Răzvan Popa, iar consilierii locali liberali au votat în interesul realizării unei majorități puternice care să ia decizii în interesul comunității brașovene.

Alte articole:   Sorin Cîmpeanu va propune ca elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a să meargă la şcoală şi în scenariul roşu

În ceea ce privește fuziunea PNL-PDL, Grapă spune că nu se exclude varianta fuziunii, dar în acest moment se discută despre o alianță politică între cele două partide, plus sateliții lor, „pentru a avea un singur candidat la Președinție și a avea un singur program politic de guvernare începând din 2015. Pentru că România are nevoie de măsuri concrete, nu pe povești, România nu mai poate trăi doar pe o speculație bursieră”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate