blog-logo

Hippo îi asteaptă pe copii în Parcul Tractorul la joacă şi creativitate

Hippo îi asteaptă pe copii în Parcul Tractorul la joacă şi creativitate

colors copii joacaAsociaţia Colors din Braşov continuă şi în acest an călătoria cu maşina timpului în lumea jocului şi a distracţiei. Începând din 28 iunie, asociaţia organizează în fiecare sâmbătă, în parcul sportiv Tractorul, o serie de ateliere creative, activităţi sportive, animaţie stradală, baloane uriaşe şi surprize multe, dar cel mai important dă liber la joacă.

Seria de evenimente «Jocurile lui Hippo» sunt deja la a patra ediţie, iar distractivul hipopotam şi prietenii săi, voluntarii de la Colors, au pregătit activităţi de vară, care se vor desfăşura ân aer liber, de la finalul lunii iunie până în septembrie, în fiecare sâmbătă între orele 10 şi 14. Anul acesta copiii și tinerii din Brașov sunt invitați să-și pună centura și să pornească într-o călătorie magică cu Mașina timpului.

Alte articole:   Acțiune de dezinsecţie pe domeniul public din Săcele

Pe rând ei vor descoperi perioade din trecut, precum epoca de piatră, perioada dinozaurilor, a vikingilor, Egiptul sau Grecia antică, dar vor păși împreună și în viitor, în epoca roboților și a extratereștrilor, având ocazia să își folosească creativitatea în cadrul diferitelor ateliere propuse. Tot în parc se va putea putea juca badminton, fotbal sau volei, ori participa la jocuri diferite coordonate de voluntari. “Jocurile lui Hippo” sunt unul dintre programele de vară ale Asociației Colors, prin el organizaţia promovând  mișcarea, creativitatea și activitățile în aer liber și care este implementat din anul 2010, în parcul Tractorul din Brașov. Pentru vizionarea programului pregătit consultați www.plinideidei.ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate