blog-logo

Accident cu cinci victime pe Calea Feldioarei, la ieşirea din Braşov

Accident cu cinci victime pe Calea Feldioarei, la ieşirea din Braşov

semnalizare accidentUn grav accident de circulaţie s-a produs astăzi, în jurul orei 17.30, pe Calea Feldioarei, în zona ieşirii din Braşov spre Târgu Mureş. Din primele informaţii, în urma impactului au rezultat cinci victime, acestea fiind conştiente.

Şoferul vinovat de producerea accidentului circula dinspre Braşov spre Rupea, iar la kilometrul 7 a intrat într-o depăşire şi nu a mai reuşit să ajungă înapoi pe banda sa de mers. Maşina s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau patru tinere, potrivit inspectorului principal Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov.

În urma impactului, atât şoferul vinovat, cât şi cele patru fete din celălalt autoturism au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov cu mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD.

Alte articole:   Accesul în mall, doar cu Certificat Verde. În biserică, fără restricții

„Toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri, dar nu le-a fost pusă viaţa în pericol. Toate victimele erau conştiente“, a spus reprezentantul Poliţiei Rutiere Braşov

În această zonă, în ultimii trei ani, au mai avut loc două accidente grave soldate cu morţi şi răniţi foarte grav.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.